Горещи новини

ЕКСЛУЗИВНО! Пребитата от съученички Ани проговори!

Пребитата Ани проговори

14-годишната Ани, която бе заснета в брутален клип по време на тормоз от съученички, разкрива как е започнало всичко. БЛИЦ разполага с неин чат по телефона, в който момичето разказва за тормоза, който са й оказвали. Независимо, че е само на 14 години, тя не се притеснява и да разкаже, че е правила секс с друго, 15-годишно момче и как то става причина за скандала с Паула и с Лора.

Преди да бъде нападната от двете момичета, Ани започва да получава постоянни заплахи от тях във Фейсбук. „След това ме привикаха няколко пъти да се виждам с тях до НДК, но аз отказах, защото се страхувах. Преди това ги блокирах във Фейсбук“, разказва Ани.

Накрая Лора и Паула успели да примамят Ани и така се стигнало до заснемането на клипа. Преди това обаче е имало и друг случай, в който Ани е била бита. Тогава скандалът е бил отново заради момче, признава тя.

Ани отново ходи на училище в столичния квартал „Красна поляна“, където живее. От профила й във Фейсбук става ясно, че тя е заклет фен на „Левски“.

Будят смущение обаче снимките, които пуска – предимно в разголени, предизвикателни пози или с други момчета.

Източник: БЛИЦ

loading...

2 Коментари on "ЕКСЛУЗИВНО! Пребитата от съученички Ани проговори!"

  1. #Момче#на17 | 22.09.2016 at 21:46 | Отговор

    Така е като се еб*ш на 14… Коври бол! Ако сте нормлани момичета и не се ебете на по 14 години с кой ви падне, може и по-малко да ви бият! 🙂

  2. zaslojava si da ga biqt

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*