Горещи новини

Елен Колева направи страшно признание! Вижте какво й е причинил Калин Терзийски

Елен Колева със скандално разкритие

Калин ме поболя от любов, започнах да пия заради него. Не съм изживявала такава любов. Това призна актрисата Елен Колева пред останалите участници във „Фермата“. Запознали се в социалната мрежа. „Реши да става поетеса и ме намери във фейсбук, да й помогна”, каза от своя страна писателят.

Актрисата добави, че любовта им продължила цяла година. Докато си лягал с нея обаче, писателят се оглеждал за други жени. „Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват, ако не им обърне внимание. Харесвал красиви жени и трябвало да свикна с това, един вид се изживява като спасителят в ръжта“, обясни пред всички Елен.

„За такива като теб се използва една дума, която започва с буквата „к“ и завършва на „-оцкар“. Днес и с десет проститутки да дойде пред очите ми, нищо няма да изпитам, аз претръпнах!“, категорична бе Колева.

През цялото време, докато били заедно, тя изпитвала вина, защото смятала, че Калин пие заради нея. „После и аз почнах – първо бяло вино, после червено… Срещнах един страшен човек с устойчива ценностна система. В един момент се оказа, че няма никаква ценностна система. Това не можах да понеса, добави тя.

loading...

Be the first to comment on "Елен Колева направи страшно признание! Вижте какво й е причинил Калин Терзийски"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*