Горещи новини

Елен Колева със скандално разкритие за Калин Терзийски

Курвите развалиха Калин

Пред психически срив е актрисата Елен Колева. Риалити форматът „Фермата“ се оказа препъни камъчето за психически лабилната хубавица. Вместо да намери себе си и да промени живота си в тежките условия на труд в предаването, Колева се предаде напълно. Причина за тежкото състояние на Елен е бившият й любим Калин Терзийски, с когото са принудени да живеят под един покрив в продължение на няколко месеца, пише „България днес“.„Погрознял си от толкова секс с к*рви! Когато не работиш, а само пиеш – също погрозняваш. Все още не си се изчистил от греховете си.“

Тези тежки думи отправи актрисата към писателя Калин Терзийски в предаването. Макар двамата вече официално да не са гаджета, те си обсъждат интимни въпроси от близкото минало, като отправят взаимни обвинения за раздялата си.

„Пречистих се от всички грехове. Но ти не, няма да се промениш. Ти си мъж на 47 години, за кога ще се променяш… Все още ти се живее и лудее, вместо аз да съм жадна за живот и щуротии“, изрече значително по-младата от двамата Колева на Кайо в шоуто.

Той от своя страна като че ли не взима много на сериозно упреците на Елен. С типичната си лежерна усмивка я помоли… да му намачка гърба.

„Стига с обвиненията, хайде да ми размачкаш гърба“, помоли я Терзийски.

Интересен факт е, че двамата се запознават първо виртуално, а след това на живо. Брюнетката започва да му пише във Фейсбук силно заинтригувана от личността на Кайо, която е всестранно развита – доктор по тапия, поет по душа и бохем по рождение.

„Фейсбук ги събра и Фейсбук ги раздели. Елен Колева е хванала Терзийски да си пише с доста жени и не е успяла да прости предателствата“, коментираха в студиото продуцентите на предаването Иван и Андрей.

Според злобари и интриганти пък Колева никак не е за съжаление, тъй като именно буйната й младост и красота разделиха Кайо от дългогодишната му жена – лекарката Ивана Генова. Психиатърката първа съобщи, при това публично, че малката Елен Колева спи с мъжа й. Последва неколкомесечен драматичен сценарий на събирания, раздели и скандали в любовния триъгълник. Докъде ще стигне развоят, предстои да се разбере.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Елен Колева със скандално разкритие за Калин Терзийски"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*