Горещи новини

Емануела разкри тежка тайна от миналото, която ще ви шокира!

Емануела разкри шокираща тайна

Още с влизането си в Къщата на ВИП БрадърЕмануела започна да ни занимава ударно с панаирите в личния си живот – пише „Уикенд“. Певицата лансира на всеослушание нова версия за раздялата с последния си мъж – Димитър Динев от клана на милионерите Братя Диневи. Бил я зарязал по принуда.

„Един ден просто се появи и каза: „Баща ми ми постави ултиматум. Не мога да се върна във фамилията, ако съм с теб. Аз си взимам нещата, тръгвам си…“
Емануела все пак призна, че проблемите й с Динев-младши започнали много преди ултиматума на баща му. Докато били заедно, двамата непрекъснато се карали. Мъжът й не й разрешавал медийни изяви, стояли си вкъщи и тя се чувствала затворена.

„Търпях го, защото като всяка жена и аз исках да имам семейство“ – сподели чалга изпълнителката. И допълни, че след окончателната им разлъка отношенията й с Димитър се влошили още повече. Той хич не й помагал в отглеждането на сина им, оставил я на прага на мизерията.

Емануела наплю Динев-младши

„Постъпи безотговорно спрямо мен и детето. Нямах пари, а и понасях обвинения от хората, че не си стоя вкъщи, а съм тръгнала по участия. Не знаеха, че на мен тогава ми се наложи да си продам дори колата. Въобще много неща направих, за да можем да се издържаме. Не съм го споделяла това, защото Димитър ми казваше да мълча. Не трябваше да споменавам, че той няма пари, че го мързи да работи, че семейството му иска той да ме остави, че съм по-възрастна от него – разказа в Къщата на ВИП Брадър Емануела.

Източник: БРАДВА

loading...

Be the first to comment on "Емануела разкри тежка тайна от миналото, която ще ви шокира!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*