Горещи новини

Емил Костадинов провали трансфера на младежки национал на Португалия в ЦСКА?

Емил Костадинов провалил трансфера на Пасиенса

Днес на аерогарата в София трябваше да пристигне младежкия национал на Португалия Гонсало Пасиенса, за когото ПЪРВИ ви съобщихме. Очакваше се португалецът да премине медицински прегледи, след което да подпише за три години с армейците.

Нещата обаче, са придобили неочакван развой. В Борисовата градина усилено, се коментира, че зад проваления трансфер на юношата на Порто стои легендарния нападател на България от САЩ’94 – Емил Костадинов. Припомняме ви, че Костадинов направи кариера с екипа на драконите и често е търсен от португалските си колеги, когато стане дума за трансфер на техен играч в България или обратното.

Гонсало Пасиенса е син на Домингош Пасиенса, който пък е една от легендите на драконите и приятел с Емил Костадинов. Двамата са провели разговор относно условията и футболната обстановка в България, шушукат в Борисовата градина. Твърди се, че бившия директор на ЦСКА, се е постарал да осведоми своя приятел от Португалия за проблемите и драмите при армейците, което е отказало Пасиенса от възможността да акостира в България.

loading...

1 коментар on "Емил Костадинов провали трансфера на младежки национал на Португалия в ЦСКА?"

  1. Костадинов е невероятно злобно, завистливо и отмъстително човече! Въпреки, че сам си осра пътя към ЦСКА, клуб, който всъщност го позлати, и на който, вместо да бъде благодарен, продължава да му пакости! На такъв тип, освен леке, друг епитет не можеш да сложиш!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*