Горещи новини

Ето го легендартното Бугати на Румен Вълка, което струва 2 милиона лева! ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Вижте бугатито на Вълка

Уникална кола яхна Румен Гайтански. Известният с прякора Вълка бивш боклукчийски бос се появи със суперскъпо возило в центъра на София. Автомобилът не е нова придобивка в автопарка на Гайтански, но той много рядко го кара в България. Прословутият „Бугати Вейрон“, струващ близко 2 млн. евро е поръчан още през 2006 година директно от завода, пише „България днес“.

Той разполага с невиждани екстри, смята се за най-бързата кола в света, а за компанията производител това е лимитиран модел, произведени са само 400 бройки. Интересна подробност е, че таза кола се смята за най-ценното бижу сред автомобилите и дори султанът на Бруней не притежава точно този модел.

Именно заради своята уникалност Вълка дълго кри колата си и дори най-близките му приятели в България не са я виждали. За да не привлича погледите към себе си, бизнесменът не си позволява да я паркира на публични места.

Преди няколко дни той наруши златното си правило и автомобилът се появи пред Народното събрание. Изненадващо Вълка не се движи с огромен кортеж охрана. Той бе на обяд заедно с половинката си Ася и тяхната дъщеря.

Именно брюнетката се оказва фаталната жена в живота на бизнесмена. Преди години Ася е един от най-търсените модели на агенция „Визаж“ и е любимка на Роберто Кавали, който често се появява под ръка с нея на ревюта. За Ася се говори, че единствена е укротила опърничавия нрав на бизнесмена и се задържа до него вече шест години. Нещо, което Мис България Ивайла Бакалова не успя да направи.

Красавицата роди дъщеря Рая на Вълка, но той бързо я остави.
„Най-трудният период в живота ми е раздялата с Румен. Трябваше ми година, за да се съвзема. Пих успокоителни, не го крия. Радвам се, че всичко това е в миналото“, споделя Ивайла.

Малко след края на връзката им Гайтански среща Ася, която го дари с четвърта дъщеря – Теа. Малко известен факт е, че на млади години Вълка се е сдобил с още две дъщери.

1475295293-tttttt

Макар самата Ивайла Бакалова да предричаше бърз крах на връзката му с Ася, двамата са неразделни. След като обядваха в центъра на София, Ася и наследницата на Вълка се отправиха в неизвестна позиция, а бизнесменът се качи сам в скъпата си кола.

Преди година луксозният автомобил се появи в сайтовете за обяви. Вълка посочи умопомрачителната сума от над 1 милион евро за луксозното возило с впечатляващ номер с много осмици. „Бугати“-то е само на няколко хиляди километра пробег и е играчка само за много богати хора. Колата е оборудвана с всевъзможни екстри, сред които най-елементарните са масажни седалки и подгряване на гърба и задните части през зимата. Цялото купе е застлано със специална телешка кожа, а скоростният лост, който прилича по-скоро на джойстик за видеоигра, струва над 20 хиляди евро. В България така и не се появи желаещ да купи колата. Гайтански така и не направи компромис с цената и реши да пази колата си.

1475295293-tmmmm

В началото на годината стана ясно, че българин е сред поръчалите новия модел на „Бугати“ – „Херон“. Цената е 2.4 млн. евро без данъци и такси. Колата беше представена на автомобилното изложение в Женева миналата седмица. От нея ще бъдат произведени само 500 бройки, като 120 вече са поръчани.

Това е най-бързият автомобил серийно производство в света, който развива максимална скорост от 420 км/ч. Тя се постига само при включен специален режим. Иначе в стандартен режим на каране ограничението е 380 км/ч. Макар от производителя да нямат право да обявяват имената на клиентите си, бързо стана ясно, че именно Вълка чака да освежи още повече автопарка си.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Ето го легендартното Бугати на Румен Вълка, което струва 2 милиона лева! ПАПАРАШКИ СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*