Горещи новини

Ето защо арестуваха Динко от Ямбол на македонската граница!

Ето защо арестуваха Динко

Динко Вълев от Ямбол, станал известен като „ловецът на бежанци“ , е бил задържан на българо-македонската граница. Той е бил спрян от македонските  гранични полицаи. Причината за ареста била, че граничарите се заяли с Динко, защото той почнал да ги снима. „Изтрий тези снимки. Ти нямаш право да ни снимаш“,  се вижда разговора на Динко с граничен служител на клип, публикуван на страницата му във Фейсбук. „Ти си публична личност, бре, човек. Как да не те снимам. И защо сега не ме пускате в Македония?!“, пита риторично патриотът. „Има си други, дека решават дали ше влезеш или не“, отговаря човекът.

Той се е опитал да пренесе паметна плоча, подобна на тази, която беше потрошена от македонския журналист Миленко Неделковски. Динко е бил спрян от граничните полицаи и все още се намира там, съобщи Нова телевизия.

Името на Динко се превърна в нарицателно за България. Децата в пограничните села у нас вече вместо на стражари и апаши си играят на Динковци. Най-новият виц е, че когато се обадиш на 112 за спешен случай ще чуеш: „Динко слуша“.

Преди дни Динко обяви, че тръгва да се разправя с Миленко Неделковски и люто му се закани. Най-вероятно това е причината за задържането му.

loading...

Be the first to comment on "Ето защо арестуваха Динко от Ямбол на македонската граница!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*