Горещи новини

Ето защо Невена Цонева роди тайно от всички

Ето защо Невена роди тайно

Преди дни Невена Цонева стана майка без въобще някой да разбере, че е бременна, а сега вече е ясна и причината за тази тайнственост, пише „Уикенд“. Синът на певицата и Венелин Венков идва девет години след началото на връзката им. Щастливата вест бе споделена от Слави Трифонов, който поздрави своя барабанист в ефир, но не случайно пропусна да поздрави и майката, с която от години не таят добри чувства един към друг.Пресните родители се запознават още по времето на „Мюзик Айдъл“, но първоначално между тях не само не е пламнала искра, а двамата дори не си общували. Тогава певицата го е смятала за високомерен и въобще не си е и помисляла, че може да има нещо между тях.

Щом Слави я кани да участва в турнето му през 2007г., магията между барабаниста и Цонева се случва от само себе си. Налага им се обаче да пазят връзката си в тайна около година, защото преди това Венко е бил интимен с балерина от балет „Сатен“.

Когато Невена и Венко започват да се откриват един за друг в любовен план, музикантът се грижи сам за невръстната си дъщеря, която норвежката му жена му е връчила преди да си бие чукалата. Скоро след като стават двойка, двамата заживяват заедно, а при тях се настанява и малката Паулина, за която Цонева се грижи като за свое дете. Преди пет години двамата се преместиха в семейния си дом в софийското село Саранци.

Първоначално родителите на Невена не са никак въодушевени от връзката й с барабаниста. Никак не им се нравел фактът, че дъщеря им се е загаджила с разведен мъж, който сам гледа детето си. След като го опознали обаче, те го обикнали истински и с нетърпение очаквали да ги дарят с внуче.

Любопитна подробност е, че Венелин е едва вторият мъж в живота на Цонева. Певицата от Севлиево е направила сефтето си на 17 години и не може да се похвали със солиден интимен опит, за разлика от свои връстници. Именно затова може новината за бременността й дойде изненадващо за мнозина, но реално е нормално продължение на дългогодишната любов.

Може новината за бременността и раждането да бяха пазени в огромна тайна, но пък пресните родители никога не са се притеснявали да демонстрират висок стандарт на живот. Едновременно с бебето, двамата са се сдобили с и чисто нов джип БМВ на стойност 150 бона.

Според слуховете, Цонева е тази, която е тропнала с крак, че иска луксозното возило. Явно двамата имат не само желанието, но и възможността да си го позволят. Освен заплатата на Венко от „Шоуто на Слави“, двамата пълнят семейния бюджет и с хонорари, които прибират като гост-изпълнители на сватби и други събития, като тарифата им е 3 бона на вечер.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Ето защо Невена Цонева роди тайно от всички"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*