Горещи новини

Ето какви са тарифите на бардака, който цъфна в двора на гимназия в Бургас

obqviteee

Разтревожена майка разкри какви са тарифите в публичния дом в Бургас, разположен в двора на Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Ас. Златаров” (бившия ТОХ). Бургазлийката дори изпратила до „Флагман” линк към обявата на едно от платените момичета, публикувана в популярен сайт. Репортер се свързал по телефона с труженичката, която надълго и нашироко разказала какви „услуги“ предлага и колко взима за всяка отделна „екстра“. Момичето явно изобщо не се притеснявало, че някой ще я разпознае и дори не е скрила лицето си в обявата за платени ласки. Тя е посочила, че е на 19 години, но е възможно да е непълнолетна. Проститутката се е щракнала в доста предизвикателни пози. Момичето явно било от ромски произход, но с по-светъл цвят на кожата.

bardakburgas
„Адресът е „Струма“ 52 (б. р. точно в двора на ТОХ-а). Един час стандартен секс е 100 лв. Предлагам всякакви екстри за платежоспособни господа“, започва непринудено разговора проститутката. Русото момиче разкри в подробности сексуалните ласки и тарифите, срещу които обслужва загорели мачовци. „Предлагам анал (б. р. анален секс) за 200 лв. на час. Френска (б. р. орален секс) без презерватив и стандартен секс струват 200 лв., а за още 50 лв. може да ми свършиш в устата. Имам и приятелка за тройка. Там цената е 300 лв. общо за двете“, коментира проститутката.

Читателка разкри, че броени часове след публикуването на първата информация за бардака мургави мъжаги натоварили момичетата в лъскав джип, отпрашили в неизвестна посока и повече не се върнали. Обявата на въпросната труженичка вече е свалена от сайта.

ИЗТОЧНИК: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Ето какви са тарифите на бардака, който цъфна в двора на гимназия в Бургас"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*