Горещи новини

Ето какво разкрива палецът за характера на човека!

Ето какво разкрива палеца за характера
Палецът на ръката може да разкаже много за един човек: за силата на волята му, за основните черти на характера и личностните му качества. Погледнете палеца си. Кой от вариантите ви подхожда най-много?
Тест на характера
1. Вариант А
Втората фаланга на пръста е по-дълъга от първата. Това съотношение на фалангите показва, че собственик на пръста е човек, надежден и коректен. Притежателите на подобни палци са много наблюдателни и гледат на нещата обективно. Задълбочени и разумни, тези хора правят всичко без излишна суета и не строят въздушни кули. Те не могат дълго да понасат оказването на натиск от страни и придават голямо значение на своя душевен комфорт.
2. Вариант Б
Първата и втората фаланга са почти еднакви. Тези хора предпочитат да действат по предварително обмислен план, само в този случай се чувстват комфортно и спокойно.
Емоциите и чувствата си държат заключени и не могат да си позволят да живеят за един ден. А също така притежават гъвкав ум и са много любознателни. Те са многостранни личности и отлични събеседници!
3. Вариант C
Първата фаланга е по-дълъга от втората. Тези хора са непоправими романтици и нежни, влюбчиви натури … С такъв човек няма да се отегчите, защото за половинката си той е готов на всичко!
Направете този бърз тест – и ще повдигнете завесата на секретност над характера на събеседника си! Трябва само да хвърлите един поглед на ръцете му …
На приятелите ви също ще им бъде интересно да научат нещо ново – Споделете статията с тях!
Източник: БГВЕСТ
loading...

Be the first to comment on "Ето какво разкрива палецът за характера на човека!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*