Горещи новини

Ето какво се случва с душата, преди да отиде в Отвъдното

Какво се случва с душата преди да отиде в Отвъдното

За задгробния живот всички сме чували и чели. Той все повече бива доказван от специалистите и привържениците на тази теза се увеличават с всеки изминал ден.

Живот след смъртта наистина има, но онова, което мнозина не знаят, е, че след като напусне тялото, душата не отива веднага в Отвъдното. Много от душите все още са в шок след гибелта на тялото, особено ако това се е случило неочаквано, при някакъв инцидент или нещо друго.

Тогава те остават на Земята и наблюдават собственото си погребение, както и всичко, което се случва с техните близки.

Д-р Майкъл Нютън пише в своята книга „Пътят на душите“, че причините една душа да остане на Земята след смъртта на тялото са няколко. Най-често срещаната причина е, че душата на умрелия човек иска да се свърже с ума на своите най-близки хора, за да може да ги утеши.

Един дух обаче може да остане при нас и поради неудовлетвореност от това, че има недовършена работа като човек. Тогава се намесват по-висшите сили отгоре, които успяват да го убедят, че чрез прераждане ще свърши своите задачи, които не е успял.

Каквото и да се случи след смъртта с една човешка душа, тя никога не търси отмъщението, дори тялото, което е обитавала, да е било убито от някого.

В крайна сметка всяка душа отлита в Отвъдното. Тя може да прекара на Земята дни, дори месеци, но накрая си отива, защото мястото и е при другите души.

Трябва да се отбележи, че духовният свят протича много по-бързо. Няколко дни за хората може да са няколко минути за душата, пише д-р Нютън.

Преминавайки периода на адаптация, който поразява душата веднага след края на физическото и съществуване, тя се насочва към Отвъдното и започва да прави оценка на това, което е постигнала на Земята, а не след дълго почва да се подготвя и за своето ново прераждане.

Източник: chudesa.net

loading...

Be the first to comment on "Ето какво се случва с душата, преди да отиде в Отвъдното"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*