Горещи новини

Ето как да играем POKEMON GO в България, без да чакаме официалната премиера!

Ето как да играете Покемон

Манията наречена „Pokemon Go“ завладя и България. Макар все още играта да не е излязла официално за Европа и страната ни, стотици българи вече се наслаждават на мобилната апликация на Нинтендо и обикалят улиците на своя град в търсенето на поредния покемон, който трябва да уловят. Как става номера обаче? Колегите от webcafe.bg разкриват какво е необходимо да направите, за да играете безопасно и пълноценно Pokemon на своя телефон.

Все пак има начин да играете Pokemon Go още сега, без да се налага да броите дните до официалната премиера на играта за България.

Ето как да можете да инсталирате Pokemon Go на телефона си:

1) Как да сваля Pokemon Go за Android

Най-напред трябва да промените настройките на телефона си, така че да разрешите на Android да инсталира и да пуска приложения, които не са свалени от Play Store.

Отворете менюто Settings и влезте в секцията Security. В рубриката с администраторски права на устройството ще намерите опцията „Unknown sources“ („Неизвестни източници“) – натиснете отметката надясно, за да може смартфонът ви да позволи инсталирането на Pokemon Go.

Имайте предвид, че тази настройка е важна за сигурността на телефона ви. Никога не сваляйте приложения, които не са безопасни и проверени.

Тъй като app-ът на Pokemon Go не е наличен в Play Store за територията на България, ще се наложи да свалите инсталационния файл от друго място.

Препоръката на TechRadar за сигурен източник е този сайт.

Отворете страницата през телефона / таблета си и натиснете „Download APK„. Натиснете „ОК„, когато се появи съответното съобщение, и така Pokemon Go ще започне да се сваля на устройството ви.

Прочети цялата статия ТУК

loading...

1 коментар on "Ето как да играем POKEMON GO в България, без да чакаме официалната премиера!"

  1. Защо играта не използва камерата на телефона,а ми излиза една карта и немога да ловя покемоните???

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*