Горещи новини

Ето кои са най-опасните шофьори според зодията

Най-опасните шофьори според зодията

Има ли връзка между зодиакалния знак и риска от катастрофа?

Отговор на този въпрос са се опитали да дадат казахстански застрахователи въз основа на анализ на изплатените обезщетения в периода 2015-2016 г.

Според статистическите данни на застрахователно дружество „Номад“ виновници за пътнотранспортни произшествия най-често стават представителите на зодията Риби. На родените между 20 февруари и 20 март се падат 9.2% от катастрофите в Казахстан.

Известна утеха за „рибите“ може би носи обстоятелството, че в техния случай по правило става дума за леки аварии с малки щети. Шофьорите от тази зодия обясняват това със способността си да запазват спокойствие в опасни ситуации, но в същото време са податливи на излишна паника и припряност в задръствания, които често водят до неприятни последствия. Именно „рибите“ най-често не спазват дистанция до автомобила отпред, пише Блиц.

На второ място сред най-рисковите водачи се подреждат представителите на зодия Рак (22 юни – 22 юли), които са сочени за виновници за 8.9% от катастрофите. Произшествия с тяхно участие най-често се случват на кръстовища.

Челната тройка в антикласацията оформят „скорпионите“ (24 октомври – 21 ноември) и „стрелците“ (23 ноември – 21 декември). При това родените под първия знак най-често попадат в тежки катастрофи, сочи статистиката на „Номад“.

Източник: БРАДВа.БГ

loading...

Be the first to comment on "Ето кои са най-опасните шофьори според зодията"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*