Горещи новини

Ето кой печели ВИП Брадър 2015! Изненадващ победител!

Изненадващ победител във ВИП БрадърДжино или Кичка ще спечели шоуто!

От години, се спекулира, че победителите в шоуто „Биг Брадър“ са предварително известни и вотът на зрителите не оказва никаква роля при определянето на финалистите и последния човек, който ще излезе от Къщата на известните. По всичко личи, че и този сезон ще бъде така. След като според мнозина победата на Ники в Биг Брадър 2015, е била нагласена и няколко дни преди финална излезе информация относно финалната тройка и крайния победител, то и сега се появиха подобни спекулации!

Според тях изненадващ победител ще бъде Джино Бианкалана! На второ и трето място са Ернестина и Кичка Бодурова. Съответно на четвърто и пето ще бъдат поставени ритонците и Гъмов. Това няма да бъде първия случай, в който по-малко известен човек от останалите съквартиранти, ще спечели шоуто. През 2004 година съпругата на първия победител в риалитото Здравко – Христина, спечели изданието ВИП Брадър. Тя беше на финал заедно с певицата Деси Слава, която се очаква да прекрачи отново Къщата в понеделник заедно с останалите  участници от Big Brother All Stars 2015.

Другата мълва гласи, че Кичка Бодурова е сигурния победител. Неслучайно тя оцелява на всяка една елиминация. Твърди се, че едно от условията на певицата при влизането й в предаването, е да го спечели! Тя не искала да се подлага отново на унижението, което претърпя в Музикална академия, което се излъчваше по ТВ7. Продуцентите пък били готови да изпълнят желанието й, предвид рейтинга и шоуто, което ще им създаде певицата с престоя си в къщата. Соц-певицата дори се съгласила на значително по-малък хонорар от останалите звезди в „името на победата“.

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*