Горещи новини

Ето коя е новата приятелка на рапъра Криско

Новото гадже на Криско

Криско смени плеймейтката Ася с нова танцьорка – този път брюнетка, която също като бившата му се изявява и като модел. От близо месец в постоянното обкръжение на рапъра се движи красавицата Цветелина Петрова. За разлика от Капчикова, тя поне засега не е сваляла сутиена си пред камери, но пък вече е участвала в няколко клипа, узна HotArena.

Рапърът и брюнетката не са обявили официално връзката си, но прави впечатление, че са заедно непрекъснато.

Говори се, че в началото Кристиан Талев е запълвал празнината в леглото си с близката си колежка Мария Илиева. След това обаче започнал да се оглежда за по-подходяща, която да заеме овакантеното място на неговото гадже. Дали случайно или преднамерено, точно в този момент до него се оказала хубавата Цвети, пише „Всеки ден“.

Моделката се познава с рапъра от месеци, тъй като Криско е имало доста участия с балета, в който тя участва. Цвети познава и бившата му изгора Ася. Тя е едно от момичетата, които се снимат в клипа на Кристиан към парчето му „Наздраве“.

Преди този клип красавицата изгрява и във видеото на Деси Слава и Константин „От утре ще е друго“, където има по-централна роля. Така или иначе Цвети е далеч от понятието звезда – нещо, което вероятно се надява да се промени, след като се разчуе за аферата й с Криско.

Източник: Хот Арена

loading...

Be the first to comment on "Ето коя е новата приятелка на рапъра Криско"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*