Горещи новини

Ето от къде са милионите на Боби – Тузара от ВИП Брадър

Боби магистралата

Синеокият ерген от „ВИП Брадър“ Борислав Комсийки все още е енигма за съквартирантите в Къщата край Нови хан, но не и за ПИК. От няколко дни най-голямата клюкарка в шоуто – Миглена Ангелова, упорито се опитва да научи колкото се може повече за 37-годишния мъж, който все още се напасва към известните си съквартиранти и за разлика от някои от тях, които вече си разказаха и майчиното мляко, все още е пестелив за своите тайни.

За нашата медия обаче няма тайни, затова ето всичко най-любопитно за мангизлията, който тази година се класира втори в анкетата „Ерген на година“, в категория „бизнес“.

Оказва се, че макар до влизането си в Брадъра да не бе познат в хайлайф средите, Борислав не е никак случен. Бизнесменът е син на Христо Комсийски. Инж. Комсийски-старши е един от двамата собствениците на „Пътстрой“ – водеща компания в България в областта на пътното строителство, която в последните години е била ангажирана предимно с автомагистрала „Струма“.

Майката на Борислав е д-р Светла Комсийска, специалист по детски болести, която практикува в Пазарджик. Има и сестра, която е юрист на престижна банка в световен мащаб и наскоро се е омъжила.

Преда да се захване с бизнес, Боби Комсийски е завършил Техническия университет, специалност „Индустриален мениджмънт“, откъдето излиза с професия инженер.

Милионерът регистрира като собственик или като съдружник няколко фирми, чиито предмети на дейност са основно търговия със стоки, спортна дейност, строителство и сделки с интеректуална и недвижима собственот, туристически и рекламни услуги, внос и дистрибуция на солариуми и соларна козметика, внос и дистрибуция на фитнес уреди и спа оборудване и др. Последният му проект е онлайн магазин за спортни стоки и принадлежности. В Пазарджик брадърът притежава и цех за производство на дъвки без аспартам и с натурални подсладители.

Синеокият съквартирант, който Миглена Ангелова се опита да сватоса с Надя от „Елит“, шофира „Порше Панамера“ и живее в апартамент от над 200 квадрат в софийския квартал „Манастирски ливади“.
Източник: ПИК

loading...

Be the first to comment on "Ето от къде са милионите на Боби – Тузара от ВИП Брадър"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*