Горещи новини

Ето я една от биячките от скандалното видео с голото момиче (СНИМКА)

Паула биячката
Истерията с клипа, в който пребиват и събличат голо момиче, продължава да се разраства. Участничките в клипа са изтрили абсолютно всичките си акаунти в социалните мрежи и инстаграм. Родителите им твърдят, че понасят много зле случилото се.

„Не мога да ви кажа на какво се дължи това. По принцип не е агресивна, но явно приятелите й са такива”, заяви майката на едното от момичетата. Тя твърди, че приятел на момичетата е снимал унижението. Дъщеря ми просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и което кара другото да се съблича. Видяхме се с нея след това. Казва, че са се заплашвали една друга, даже не се познават с битото момиче, но и аз не знам на какво се дължи агресията”, разказа майката, цитирана от „Труд“.

„Мисля, че става дума за момче, и то за момче, което преди това е имало връзка с нея, а сега има връзка явно с другото момиче. Те даже не са и приятелки, но се запознали в някакво кафе и започнали да комуникират”, казва още майката на едната биячка.

Майката на друго момиче, участвало в унижението, твърди, че на 15 септември детето ѝ не е отишло на училище, защото го е страх и срам от случилото се. Момичето обаче живее при баща си, който отказва да коментира скандалния клип.

Ученичките, които биха и съблякоха чисто голо момиче в Студентския град в София, ще бъдат наказани. Те ще бъдат задължени ежедневно да посещават психолог, който да им помага да овладеят гнева си. Наказанието идва ден след като прокуратурата и полицията се заеха със случая заради скандалния клип, който разбуни социалните мрежи.

Източник: БЛИЦ

loading...

2 Коментари on "Ето я една от биячките от скандалното видео с голото момиче (СНИМКА)"

  1. zashto e kriete glupaci

  2. Paula filipova se pishe v fb…..

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*