Горещи новини

Жените споделят 15 неща, които мразят при свирката

15 неща за свирките

Едва ли е голяма изненада за теб, че има прекалено много жени, които не обичат да доставят орална любов. Добре, че все пак се намират и такива, които обича, а и такива, които умеят да въртят свирки. Кофтито е, че почти за всички има неща, които не ги кефят много, докато те обслужват с уста. Прочети кое ги смущава.

 1. Дори, когато не трае цяла вечност, им изглежда сякаш трае цяла вечност.
 2. Бързо осъзнават, че правят доста гадни звуци с уста, докато го „свирят“.
 3. Изведнъж мъжете започваме да ги чукаме в устата. Почти на никоя не ѝ се нрави.
 4. Започнат ли да се давят, имат чувството, че всеки момент ще ти оповръщат пениса. Е, това би било доста гадно!
 5. Колко слюнка е нормално да се използва? Никой не знае, но е хубаво да не вземе да тече по килима.
 6. Трябва да се опитват да дишат през носа. Иначе може да им стане лошо.
 7. Какво по дяволите да правят с топките ни?! Ние имаме добра идея, но те не.
 8. Да го предпазят от зъбите си. Често мисията е много, много трудна, а резултатите са кървави.
 9. Дали да го поемат целия или не? Малко са магьосничките, които успяват да го скрият напълно, но колко пъти е било яко?
 10. Гарантирано им е, че удоволствието е изцяло за теб. Понякога това ги смущава.
 11. Възбуждат се до безкрай по някое време и им се налага да те чакат, да свършиш, за да дойде техния ред да ги обслужиш.
 12. Чувстват се задължени, че трябва да стенат заедно с теб, докато свършваш.
 13. Веднага щом им кажем, че свършваме, трябва да вземат бързо решение – да гълтат или да плюят.
 14. Тичат нежно и внимателно към банята, за да не вземе някоя капчица от устата им да се разтече по пода.
 15. Ако решат да гълтат, понякога им се залепвало за гърлото и отнемало часове, за да продължи пътя си към стомаха. Дори, като си го представям, ми става леко гадно.

Постарал съм се да бъда максимално внимателен в изказа си, защото, от мен да знаете, жените са далеч по-брутални, когато говорят за секс, отколкото нас – мъжете.

loading...

5 Коментари on "Жените споделят 15 неща, които мразят при свирката"

 1. Тази която ще те опровергае | 07.10.2016 at 0:06 | Отговор

  Искам да кажа на този, който е написал статията, че не е съвсем в час, а също се съмнявам че е мъж! И че е жена се съмнявам! Той е то! Ако говоря за себе си, за мен не трае цяла вечност, защото ми е приятно и ме възбужда- ако не ми е приятно, просто няма да го правя! Второ и трето- звуците въобще не са толкова притеснителни и смущаващи, а чукането в устата би могло да създаде доста предпоставки за възбуда, ако си представиш нещо…Четвърта точка- давенето е гадно да, но е част от нещата ако се стараеш, та се притесних- на теб ли би ти било по-гадно или на нас, и дали да не те ожаля по тоя повод? 5- гнус те е от лиги? Защо искаш френска тогава? 6- дори да не дишаш през носа не ти става лошо ( личен опит).7- Твоите топки бих ги вкарала в собствената ти уста, защото не знаеш какво говориш. 8- Колко често резултатите при теб са били кървави и по дяволите, с 12годишни неопитни ли си го правил, смешник?! 9- Аз съм магьосничка и всеки път го скривам умело, и досега оплакващи се не съм чула, всеки е твърдял че е супер. 10- на никой нормален човек няма да му стане кофти, че изпитваш удоволствие, когато сте се събрали да си създавате взаимно такова. 11- Чак пък да чакам.. на мен и свирката ми носи удоволствие.12- симулират тези, които са попаднали при някой, който не знае как да ги чука! 13- решението е взето преди секса! 14- тичаме, но не за да опазим килима, а за да изплюем гнусната ти сперма ( предполагам, че е такава от това което прочетох). 15- И на мен ми става гадно като ти чета статията, но все пак да ти кажа: за тази точка нито една нормална жена няма да те подкрепи, защото никоя не е изживяла това което представи!!!!
  P.s. Ти си жалък и според мен си гей!!!!

 2. болимакура | 08.10.2016 at 3:11 | Отговор

  Браво Радке.

 3. Браво на дамата ,която е писала това така блестящо опровержение 🙂 Напълно съм съгласен с нея . Малко са жените , които не харесват френска любов т.е. тези които не са опитвали или да кажем за 69_ката ? 🙂
  Браво на дамата и дерзайте дами .Нищо не губите , ако правите фр. любов .

 4. Мацката направо ви скри | 24.10.2016 at 9:49 | Отговор

  шапката ,направи ви смешни.ЕВАЛА Честно казано като мъж също не мога да кажа че има нещо вярно в горе-написаното..И само да вметна,че този който е писъл това нещо,не е гей.Найстина е ТО!

 5. изкефиме това де вика с 12 годишни ли го прави :Д сиг доста са го хапали а можеби експериментирал с кучето си човека :Д

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*