Горещи новини

Жоро Илиев ли уби Илия Павлов?

Жоро Илиев ли уби Илия ПавловБащата на Илия Павлов е убеден, че Жоро Илиев е поръчал убийството на сина му.

И до ден-днешен не може да бъде разкрит поръчителя на убийството на знаковия подземен бос Илия Павлов, който държеше организацията „Мултигруп“. На 7 март 2003 година Илия Павлов беше разстрелян пред офиса си на булевард „България“. Бизнесменът е починал на място. Основната версия е, че собственика на Мултигруп, е бил убит, защото е знаел кой е разстрелял Андрей Луканов и дори е дал показания пред прокуратурата. Версията на неговия баща обаче, е друга. Ето какво казва той:

„Напълно е възможно синът ми да е станал жертва на Георги Илиев или другите му конкуренти. Защото всички имаха един и същи метод и стил на работа – и Илиев, и Маргините, изобщо СИК и ВИС, на които Илия се противопоставяше.“ Това казва в интервю пред „България Днес“ Павел Найденов.
Той допълва още, че сина му е бил единствения, който се е опълчил на групировките в лицето на братя Илиеви, Маргините, Маджо и всички останали. Те завиждали на Илия Павлов, тъй като е бил с „едни гърди напред във всяко едно отношение“, според баща му. Павел Найденов разкри, че сина му не е имал кой знае какви отношения с Георги Илиев и двамата не са си били близки. Засичали се само по рождени дни. Въпреки това обаче, шефът на ВИС-2 е завиждал на Илия Павлов и откровено го мразел.
Бащата на Илия Павлов смята, че поръчителя на убийството на сина му отдавна не е измежду живите и посочи, че всички мафиоти от онова време са заплатили с живота си за това, което са правели. Визирайки Васил и Георги Илиеви, Кюлев, Димата Руснака и дори сина му Илия.
loading...

Be the first to comment on "Жоро Илиев ли уби Илия Павлов?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*