Горещи новини

Зарязал я, защото тежала 110 килограма! Ето как изглежда днес след диетата на Виктория Бекъм

Алкалната диета на Виктория БекъмВпечатляващ резултат, нали?

Гаджето й я зарязва, защото я смята за дебела. В действителност момичето има проблеми с килограмите. Тежала е цели 110 килограма. Всички й се подигравали за външния вид. Наричали я с епитети от рода на „свиня“, „изрод“ и „ВИП клиент на МакДоналдс“. Никой обаче, не знаел, че тя има хормонални проблеми, поради което много лесно качвала килограми. Тя пазела в дълбока тайна болестта си и не искала да я съжаляват.

Диета Виктория Бекъм

Ето така е изглеждала преди диетата.

Раздялата с гаджето й обаче, я накарало да промени начина си на живот. Въпреки проблемите тя повела битка с килограмите. За целта решила да спазва диетата на Виктория Бекъм, която е изключително лесна и ефективна. Хранителният режим е познат още като „алкална диета“. Нейният замисъл, е в организма да попадат поне 30 % храни, чиято pH стойност да бъде между 7,35 и 7,45.

Забранени за консумация са храни от типа на нишесте, представители на зърнените култури, спагети, пшеница, бобови растения, всички видове млечни продукти, тлъсто месо, риба и миди. Всички видове напитки също са забранени. Разрешена е единствено вода! Според алкалната диета трябва да се консумират само плодове, зеленчуци, соя, тофу, ядки, семена и бобови растения.

Диета Виктория Бекъм отслабване

Ето така изглежда след като сваля над 40 килограма за 1 година!

Алкалната диета се приема със смесени чувства. Тя има своя доказан ефект, но предвид сериозните ограничения, мнозина избягват да се подложат на този хранителен режим. Ако искате фигура като Виктория Бекъм, то може да пробвате нейната диета!

loading...

Be the first to comment on "Зарязал я, защото тежала 110 килограма! Ето как изглежда днес след диетата на Виктория Бекъм"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*