Горещи новини

Звезда от розовите филми Таша сподели: Готвя се за първия ми Генг-бенг!

Таша Рейгън за първия си генг бенг

Представяме ти порно актрисата Таша Рейгън, брато. От плът и гръд. Сексапилната Цецка е виждала в секса и 2 и 200 и сама признава, че знае много за своя занаят. Дава и кратко интервю за пичовете от “Аск Мен”.

– Защо избра този псевдоним?
– Добър въпрос! Работих в един бар за мъже като танцьорка “Silver Reign” и много ми харесваше как звучеше. Таша пък ми звучи много сексапилно и майка ми и моите приятели много го харесаха. Мама дори каза, че е сладко.

– Коя е любимата ти порна актриса или актьор?
– Няколко са – Джеси Джейн, Райли Стийл и Джесика Дрейк. Съжалявам, но не мога да избера само една, всички са страхотни.

ganbang

– Кой е любимият ти момент в кариерата ти?
– О, те са толкова много. Може би тези, които са свързани с пътуването и конкретно в Нова Зеландия, защото много обичам дъждовните гори.

– Коя любовна игра ти е любима?
– Мъжете, с които съм излизала знаят, че обожавам хубавите масажи. Нужни са ми 5 минути, за да съм готова за действия. Но и без масаж съм готова обикновено, де.

– Какъв ще бъде следващият ти филм?
– Следващият месец “Елегант Ейнджъл” ще заснеме първият ми генг-бенк с всичките ми любими актьори. Сцените ще бъдат част от филма “Hard Reign 2”. Много съм развълнувана.

loading...

Be the first to comment on "Звезда от розовите филми Таша сподели: Готвя се за първия ми Генг-бенг!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*