Горещи новини

ЗЛОВЕЩО! Турист засне 300-годишен труп да ОТВАРЯ ОЧИ! ВИДЕО

300-годишен труп

Видео, от което могат да ви побият тръпки, е заснел турист, който е наблюдавал една от най-известните мумии на деца.

Докато снимал 300-годишният труп на момичето, то внезапно отворило очи.

Туристът е посетил катедралата на Гуадалахара в Мексико, където се пазят останките на момиченцето – Света Иносенсия, в стъклен ковчег, за да се вижда от всички.

Посетителят е искал да заснеме цялата си обиколка в катедралата и се спрял пред трупа на малкото момиче, тъй като то било най-голямата забележителност там.

Докато я снимал от глава до пети, малката светица изненадващо отворила очите си.

Видеото веднага е било публикувано в Youtube и вече има над милион гледания. На кадритетялото прилича повече на статуя, но всъщност са останки на една от светиците на Мексико.

По тази причина част от хората вярват, че Иносенсия е отрила очите си като Божие знамение. Други обаче са по-склонни да мислят, че цялото видео е манипулирано.

Историята на света Иносенсия, чието име означава невинност, е истинска трагедия. Тя е била убита от баща си, след като приема християнството и започва да го изповядва.

Иносенсия е искала да получи първото си причастие със своите съученички, но баща ѝ, който не вярвал в Христoвата вяра, ѝ забранил. Въпреки това тя избягала и изпълнила светото тайнство.

У дома тя носела книги, с които изучавала християнството, а когато баща ѝ разбрал, я убил с нож, слагайки край на краткия ѝ живот.

Малко след смъртта ѝ Иносенсия е обявена за светица, а тялото ѝ е балсамирано, за да издържи във времето.

Днес се смята, че трупът е на около 300 години. Той се съхранява в стъклен ковчег и вярващите могат до го видят, ако посетят катедралата в Гуадалахара.

loading...

Be the first to comment on "ЗЛОВЕЩО! Турист засне 300-годишен труп да ОТВАРЯ ОЧИ! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*