Горещи новини

Зърната на Алисия ще пръснат дрехите! СНИМКИ 18+

Зърната на Алисия ще пръснат дрехите
В ролята на палава секси Снежанка влезе преди дни на свое участие поп фолк звездата Алисия. Вярна на стила си тя реши да повдигне коледното настроение на феновете си в чалга клуб и отново, може би за стотен път им показа палавото си зърно. Всеки път, когато го прави, създава впечатление, че e неволно, но феновете й не са на същото мнение.

Разликата този път е, че Ася е скрила любопитното зърно с фотошоп ефект, който ни лишава от удоволствието да го видим отново. Явно певицата е решила да приложи принципа: който видял, видял, показвам само на живо, коментира Хот Арена.

Но в това скриване няма трагедия. Фотосите, на които Ася показва щедро силиконовите си бомби, са многобройни. Вижте няколко кадъра в галерията, които ще подобрят настроението ви.

alisiya2 alisiya1 alisiya5 alisiya4 alisiya3

Източник: БЛИЦ

loading...

1 коментар on "Зърната на Алисия ще пръснат дрехите! СНИМКИ 18+"

  1. 360 градуса чиста обиколка на зърното , аеролата на 70 градуса сочи на страни,
    фактът тук сигорно е , че като малка е била с наднормено тегло и когато Естро-
    гените се сменят просто зърната са си останали , както става през пубертета и при
    момчетата , това е когато имат голямо количество женски хормони , после се нормализират и “зърната си остават , така гнусни“ Така , че не може да подвиг за
    подигравка , тъй като това е нормално. :’) Ама е много гнусна xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*