Горещи новини

Идеалните пози според зодията! Вижте коя ви пасва най-много в кревата!

Идеалните пози според зодията
Зодиакалните знаци могат да ни кажат кой е любимият ни цвят, скъпоценен камък и дори идеалната кариера. Но знаете ли коя е перфектната секс поза за вас или вашия партньор? Четете внимателно, а после не губете излишно време да приложите наученото на практика, съветва iwoman.bg!

 Овен
Овните обичат животинския секс. Те се наслаждават на чувствените забавления под чаршафите, но когато са придружени с доза агресия. Огнените знаци искат да се чувстват завоеватели и да печелят във всичко, включително и в секса. Ако искате да съблазните човек от този огнен знак, може да заложите на кучешката поза, която особено възбужда мъжете Овни.

Телец

Телците са чувствени любовници. Докато правят секс, те се отдават напълно на удоволствието и не мислят за нищо друго. Харесват атлетичния секс и се наслаждават на всичко, което може да поддържа тяхната сексуална концентрация и удоволствие. Биха изпаднали във възторг, ако видят секс люлка, хамак или друго нетрадиционно приспособение, което биха вкарали в употреба на мига.

Близнаци

Близнаците имат богато въображение и кипят от енергия, а тези две характеристики са гаранция за незабравими сексуални преживявания. Най-изобретателната поза, на която би се зарадвал всеки истински представител на зодията, е „Плуг“. Жената ляга на ръба на леглото, като глезените и стъпалата са напълно отпуснати на пода. Мъжът повдига краката, докато нежната половинка помага с движения, имитиращи лицеви опори.

Рак
Чувствителни, срамежливи и до известна степен несигурни, Раците ще се радват, ако жената е изправена с гръб и повдига бедрото си, докато партньорът я държи здраво и прониква в нея. Така двамата избягват контакта с очите и могат да се развихрят максимално, стимулирайки едновременно с това клитора ѝ – ту той, ту тя.

Лъв

И двата пола, родени под този знак, обичат да дразнят половинката си, възбуждайки я до краен предел. Страстен и продължителен масаж е наистина добра стратегия в тези случаи, а естественото продължение е поза „Лъжички“, която гарантира дълбоко проникване.

Дева
Позата „Лице в лице” е просто перфектна за малко по-консервативните Деви. И двамата партньори коленичат върху леглото един срещу друг. Това е „изправена“ версия на класическата мисионерска поза, но обещава повече интимност.

Везни
Романтичните и чувствени Везни приемат секса като изкуство по съблазън. Идеалната поза се състои в това мъжът да постави ръцете си около кръста на жената, за да я подкрепя, докато тя повдига краката си, опрели се на неговите бедра.

Скорпион

Скорпионите са предизвикателни експериментатори, които не се страхуват от нови идеи. Сещате ли се за онези големи топки за гимнастика? Е, за да впечатлите представител на тази зодия, ви трябва именно такава. Мъжът се настанява удобно върху топката, а жената сяда в скута му с гръб към него… и нека приключението започне сега!

Стрелец

Представителите на елемента Огън обичат да прилагат върху тях различни техники, докато не се почувстват задоволени и докато не достигнат до връхната точка. Една от любимите пози на Стрелците е „Ездачката“.

Козирог
Козирозите не обичат да се оставят в ръцете на половинките си, особено ако на карта е заложен сигурният оргазъм. Ето защо те предпочитат да са активните, но позата зависи изцяло от настроението им. Понякога могат да искат мисионерската, друг път – кучешката.

Водолей

Родените под този зодиакален знак си падат по „Седни в мен”. При нея мъжът седи на леглото, все едно се е разположил във фотьойл. Жената сяда върху него, поставя крака на леглото или на врата му и се отпуска назад.

Риби
Представителите на тази зодия понякога си падат по извратения секс, включващ леко плясване по дупето. Позата „Животното” е точно за тях. Жената ляга на легло по корем и сгъва краката си в коленете. Мъжът е изправен зад нея и преди да проникне, хваща бедрата й за опора.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Идеалните пози според зодията! Вижте коя ви пасва най-много в кревата!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*