Горещи новини

ИЗВЪНРЕДНО! Вижте колко хиляди лева дава Ислямска държава за главата на Динко от Ямбол!

50 бона за главата на Динко

Ямболският ловец на бежанци Динко Вълев, прочул се като душманин на арабски емигранти, влизащи незаконно в България през границата с Турция, е обявен за един от заклетите врагове на терористичната групировка „Ислямска държава“. Това разкри служител в аналитичния отдел на ДАНС, който отговаря за събирането на информация от забранени сайтове, финансирани от терористите на ИДИЛ, пише „Уикенд“.Според думите му Динко Вълев е попаднал в списък от над 1000 души, за които терористите от „Ислямска държава“ са готови да дадат награда, ако бъдат ликвидирани, а покушението срещу тях – филмирано и доказано.

„Куриозното е, че Динко е единственият българин, който е цел на групировката. Наградата за главата му е 50 000 долара. Информация за него се е поящвила в няколко ислямистки интернет сайтове, за които има недвусмислени данни, че са финансирани от терористите от ИДИЛ“, признава служителят в ДАНС.

В обявата на „Ислямска държава“ се казва, че Динко е предводител на паравоенен отряд, действащ на българо-турската граница, в който членуват десетки мъже.

Източник: BLITZ.BG

loading...

Be the first to comment on "ИЗВЪНРЕДНО! Вижте колко хиляди лева дава Ислямска държава за главата на Динко от Ямбол!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*