Горещи новини

ИЗВЪНРЕДНО! Вижте колко хиляди лева дава Ислямска държава за главата на Динко от Ямбол!

50 бона за главата на Динко
display:inline-block;

Ямболският ловец на бежанци Динко Вълев, прочул се като душманин на арабски емигранти, влизащи незаконно в България през границата с Турция, е обявен за един от заклетите врагове на терористичната групировка „Ислямска държава“. Това разкри служител в аналитичния отдел на ДАНС, който отговаря за събирането на информация от забранени сайтове, финансирани от терористите на ИДИЛ, пише „Уикенд“.Според думите му Динко Вълев е попаднал в списък от над 1000 души, за които терористите от „Ислямска държава“ са готови да дадат награда, ако бъдат ликвидирани, а покушението срещу тях – филмирано и доказано.

„Куриозното е, че Динко е единственият българин, който е цел на групировката. Наградата за главата му е 50 000 долара. Информация за него се е поящвила в няколко ислямистки интернет сайтове, за които има недвусмислени данни, че са финансирани от терористите от ИДИЛ“, признава служителят в ДАНС.

В обявата на „Ислямска държава“ се казва, че Динко е предводител на паравоенен отряд, действащ на българо-турската граница, в който членуват десетки мъже.

Източник: BLITZ.BG

loading...

Be the first to comment on "ИЗВЪНРЕДНО! Вижте колко хиляди лева дава Ислямска държава за главата на Динко от Ямбол!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*