Горещи новини

ИЗВЪНРЕДНО! Динко тръгна за Харманли с още 1 000 националисти!

Динко тръгна за Харманли

На мястото пристигна шефката на Агенцията по бежанците Петя Първанова, която влезе вътре да преговаря. Тя посочи, че хората вътре са се успокоили, но преговорите продължават. На мястото има голяма група жандармерия.

Два месеца тук се поддържа напреженвие, което е излишно, коментира Първанова на излизане от лагера.

Сред причините за бунтовете е и тази, че обещаните медицински лица, които трябва да прегледат всички 3070 души, все още не са пристигнали и не се знае кога това ще се случи.

„Създаваме условия и им осигуряваме всичко необходимо до момента, в който приключи скрийнингът, който предстои да бъде направен”, поясни още Първанова.

„Постигнахме договореност да се загасят огньовете. Скоро ще започнем преговори с излъчена от тях контактна група”, поясни Първанова.

При бунта на чужденците са пострадали столовата, чиито прозорци са изпочупени, както и новият център за първоначален прием.

В същото време националисти скандират отвън „Оставка“. Първанова обаче заяви, че няма да я подаде, тъй като няма кой друг да води преговорите.

И ловецът на бежанци Динко от Ямбол се появи в Харманли пред лагера. Той заяви, че вече е тук и очаква още 1000 българи да дойдат на мястото. Те са вътре, ние сме отвън и си защитаваме България, бе категоричен Динко. /pik

loading...

5 Коментари on "ИЗВЪНРЕДНО! Динко тръгна за Харманли с още 1 000 националисти!"

 1. ОЛИ МОЛИ | 25.11.2016 at 16:01 | Отговор

  опааа опааа ……… тази сутрин същата тази госпожа в сутрешните новини каза пред журналисти, че в ……..“ЛАГЕРА СА ОКОЛО 300 (ТРИСТА) БЕЖАНЦИТЕ……….“““………. СЕГА ГЛЕДАМ ЧЕ ЦИФРАТА Е УМНОЖЕНА ПО 100 !!!! ………… ТА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО СУБЕКТА ИМА ТАМ ???

 2. Здравко Желязков Якимов | 25.11.2016 at 18:40 | Отговор

  Незабавна екстрадация…

 3. skoro ot Turciq 6te idvat pove4e togava kakvo 6te napravite, 6te gi ubite li horata. samo vinimavayte dane vi vzamat pu6kata i da vi vkarat vav gaza vi.

 4. АЛЕКСАНДЪР | 26.11.2016 at 19:26 | Отговор

  НЕ ЗНАМ ,САМО КОЯ ПАРТИЯ ЛАНСИРА ТОЯ ‘СУПЕРМЕН’.ПЪЛНА ОТРЕПКА.СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕМ

 5. Турци и бежанци да не коментират….ние сме Българи и ще си защитим държавата

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*