Горещи новини

ИЗВЪНРЕДНО! Късно снощи полицията е нахлула и смляла от бой бежанците, вдигнали бунт! КЪРВАВИ СНИМКИ

Побоя в Харманли

По някое време през нощта, когато нещата са поутихнали, полицията е влязла и е започнала да бие бежанците в Харманли. Влезли са във всички стаи и са били наред. Това съобщи в ефира на БТВ Лидия Стайкова, която показа снимки, изпратени и от нейни познати в лагера в Харманли.

Жената твърди, че хората, които са й изпратили снимките са от Афганистан. По думите й условията в центъра са лоши.
screen-shot-2016-11-25-at-7_38_11-am
„Не всички хора в лагера имат собствени легла, нямат чаршафи, нямат отопление иу топла вода. Хранят ги по два пъти на ден. повечето нямат достъп до никаква медицинска помощ“, твърди жената. Лидия Стайкова твърди още, че по време на преговорите с Държавната агенция по бежанците им е било отговорено, че ще се обърне внимание на техните искания, в същото време друг преводач им е казал, че това е положението и да се примирят и да не надигат глас, защото ще пострадат.
15230797_10154368821217758_1421324857521637055_n
„Младите момчета бягат от Афганистан, за да не бъдат привлечени за бойци от талибаните. Те гледат да напуснат страната и да останат, където и да било, затова семействата им ги пускат да избягат. Снощи е имало толкова уплашени хора, които са се криели под леглата в центъра. Заради това отношение към тях, те вече не искат да останат тук“, казва още жената.
Източник: novini.bg
loading...

6 Коментари on "ИЗВЪНРЕДНО! Късно снощи полицията е нахлула и смляла от бой бежанците, вдигнали бунт! КЪРВАВИ СНИМКИ"

 1. Абе вие сте много нагли и прости журналисти. Сега като нямат чершафи и топла вода да съжаляваме тази зган. Ами няма как да стане! Има българи които освен че нямат чершафи и топла вода,нямат какво да ядат,нямат покриф над главата и измират от студ. А тази беженска зган ще ми предявява претенции. За тях само смърт,така както те постъпват с християните,бесило на главна улица. Но за едно сте прави! Не е трябвало да ги бият. Трябвало е да ги избият

 2. Юри Димитров | 25.11.2016 at 19:00 | Отговор

  Това е Троянският кон на мюсюлманите.
  Това са скритата мощ в тила на християнството

 3. гената68 | 25.11.2016 at 19:06 | Отговор

  госпожо вземи ги пребери във вас тия като ти е жал за тях

 4. Като не изкат да останат ко правят тога още тука да се махат те талибани от БЪЛГАРИЯ не е им мястото тука
  БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

 5. А защо да не направим нещо още по лесно? Да подпалим всичко от западна Европа до близкия изток? Ще ви ли е по-добре като заличим на бърза ръка цяла Европа? Защо да се ограничаваме с омницида на само един народ? Искате кръв? Стига сте били такива жалки путки и влезте в армията, от там си искайте пращане в Афганистан и там вече си трепете наред. Или ако това не ви стиска, айде отидете в Харманли и почнете да раздавате вашата версия на справедливост. Тези хора са подлъгани да дойдат тук, не е тяхна вината че вашето правителство върши обратното на това което трябва. Затова се замислете преди да съдите и си задайте въпроса – кой в случая е наистина виновен?

 6. Джамбазов | 26.11.2016 at 22:44 | Отговор

  Трябва да има възможност тези, които не са доволни от условията в България, да имат право да се върнат там, откъдето са дошли-Турция. И ако им е трудно да вървят пеш до границата, да бъдат изпратени на наши разноски с камиони…..

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*