Горещи новини

ИЗВЪНРЕДНО! Мигранти събличат жени на „Лъвов мост“ и се гаврят с тях!

Бежанци събличат българки

Мигранти нападат жени в центъра на София, разказва Петър Петков,член на Изпълнителния съвет на политическа партия „Глас народен”. Нападенията се случват постоянно. Хората се страхуват да излизат от домовете си! И това се случва в центъра на София.  Ще избухне ли гражданското недоволство срещу бежанците?

Преди два дни Петър Петков  спасил жена от нападение, а няколко месеца по-рано дори трябвало да помага на полицейски патрул, защото над 30 човека обградили полицаита: „Имигрантите бяха много агресивни.

Ние се намесихме, за да изравним силите, но щяхме да бъдем арестувани, защото излиза, че се месим в работата на служителите на реда. На метри се намира „Паспортен отдел“ на МВР, а в района е пълно с нелегални таксита. Таксиметровите шофьори ходят по малка и по голяма нужда по улиците. Районът е мръсен. Никой не ги гони“, разказа пред бТВ.

„Положението не е никак добро, особено последните 6 месеца става направо нетърпимо. Животът в района, бизнесът в района, спокойствието е блокирано.” Според очевидеца жителите на квартала, особено жените се страхуват да се разхождат дори през деня:„Когато видят жена с голи рамене, с голи крака, те я нападат”, написа 24часа.
Всеки минувач може да се увери, че на Лъвов мост положението е изключително нетърпимо. ” Ако стане по-сериозен инцидент с живущите…

Ако ще започне гражданска война, ще започне от там. Познавам мъжете от района – ще пострада нечия майка, жена или дъщеря и Динко от Ямбол ще изглежда като първокласник”, заяви Петков.

Според него, обаче, Лъвов мост е точно в „Златния триъгълник” на три районни управления и, по думите на музиканта, през годините униформените са идвали предимно, за да събират рушвети. Нелегалните хостели са в съседство на полицейското управление в района.

бТВ/“Скандалните новини

loading...

4 Коментари on "ИЗВЪНРЕДНО! Мигранти събличат жени на „Лъвов мост“ и се гаврят с тях!"

  1. po umni o po naivni

  2. Къде е сега този путю от БХК?

  3. Ама големи сте професионалисти! Снимката ви е от линч в Гватемала от далечната 2009 година 😀

  4. tova ne e v BG vsi4ki lapni 6aranovci dnes e Nikul den a tozi koito e publikyval riskyva da stanat golemi bezredici ,nikoi ne iska migranti razbira se ,nikoe BG semeistvo no avtora ne znae kakvo moje da se sly4i nqkoi bylgarin da postrada zaradi tazi karikatyra ,,,

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*