Горещи новини

Излезе нова шокираща версия за самоубийството на Цвети!

Нова версия за самоубийството на Цвети

Според последните информации, Цвети се е хвърлила през балкона не, защото е била отстранена от националния отбор по художествена гимнастика, а поради любовни терзания, предава вестник „Ретро“.

В дните след трагедията, която разтърси цялата държава, плъзна предположение, че освен решението на Федерацията по художествена гимнастика да не пътува с ансамбъла за Европейското първенство в Израел, фатална за грацията се е оказала крайна постъпка на гаджето й – вратаря Александър Любенов.

Екзотичната Цвети била голямата страст на футболиста, а за чистата им като сълза любов на „Герена” се носят легенди. Футболистите неведнъж се захласвали по грациозната изгора на съотборника си, но тя била вярна на любимия си и никога не поглеждала встрани. Затова като гръм от ясно небе дошло за Стоянова решението на приятеля й да се разделят. Тази постъпка на Алекс Любенов окончателно обезверила и отслабила и бездруго вече разбитата психика на златното момиче, и я подтикнала към полета.

Не вратарят зарязал гимнастичката, а точно обратното, коментира се обаче из спортните зали на „Герена”. Дни преди инцидента двамата се скарали заради подготвяния трансфер на Любенов. Тъй като не получавал очакваното доверие в „Левски”, талантливият вратар кроял своята раздяла със „синия” клуб и тя стана реалност буквално дни след опита за самоубийство на Цвети. Любенов се раздели по взаимно съгласие с геренци и подписа тригодишен договор с „Ботев”.

loading...

1 коментар on "Излезе нова шокираща версия за самоубийството на Цвети!"

  1. Той подписа с Локо Пловдив ,а не с Ботев пловдив

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*