Горещи новини

ИЗРОД! Извадиха очите на куче, защото счупило зарядно за телефон

Изрод извади очите на кучеИзвадиха очите на куче, защото счупило зарядно за телефон.

От няколко дни в социалните мрежи се споделя тази снимка на ослепено домашно животно. То е собственост на Иван Бакжиев, който го е ослепил, защото е счупило без да иска зарядното му за телефона. За наказание той е решил да му извади очите, за да му бъде за урок и да гледа от къде минава следващия път.

Меко казано възмутени активни граждани подеха петиция в интернет за вкарването в затвора на изродът Иван, който е постъпил по този начин с домашния си любимец. До момента близо 8 000 души са се подписали в подкрепа на искането за затвор за извергът извадил очите на невинното куче. Ако искате да подкрепите инициативата, може да го направите на следния адрес – http://www.peticiq.com/130443

Екипът на BGNEWS168 осъжда всякакво насилие над домашни животи и силно се надява, че този път българското законодателство ще си свърши работата. Молим всеки един от вас, който се чувства съпричастен към каузата да сподели тази информация със своите приятели и да ги покани да се подпишат в петицията! Ние казваме НЕ на насилието над животни!

loading...

4 Коментари on "ИЗРОД! Извадиха очите на куче, защото счупило зарядно за телефон"

  1. От къде е този Иван Божинов?

  2. Изрод малоумен простак такъв да ти избодат очите дано!!!

  3. някои знае ли кой е този, и как да го намерим?

  4. Takiva sa mnogo kato tozi psihopat.Kak e vazmojno tova da se slycva .Kakvo sarche ima tow Izvtek da iskara na jivotnoto ychite.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*