Горещи новини

Изтече вътрешна информация! Виж какво ще се случи в новият-последен сезон 5 на Под Прикритие

Под прикритие сезон 5Шокираща развръзка на историята в последният 5-ти сезон на Под прикритие.

В края на ноември ще започне новият петия и последен сезон на най-гледният и успешен български сериал „Под прикритие“. Все още продължават снимките, като в момента се снимат финалните епизоди, които трябва да затворят историята за Иво Андонов, Туджаров и ченгето под прикритие. Филмът се снима в Несебър, Бургас и „Свети Влас“. Освен това, за да бъдат заснети автентични кадри, режисьорите на „Под прикритие“ снимаха и в ромските махали в Каблешково.

Според вътрешната информация, която изтече преди броени часове в интернет, още от първият епизод на финалният сезон ще станем свидетели на огромна изненада. Тя е свързана с новото ченге под прикритие, което се изпълнява от актьора Бойко Кръстанов. Той буквално ще влезе под кожата на турците и Иво Андонов. Очакваното завръщане на Куката няма да се осъществи, като най-вероятно той „мистериозно ще загуби живота си в затвора“. Припомняме ви, че в края на миналият сезон той беше заловен от полицията при спец.акцията, в която падна прикритието на Мартин.

Слуховете, че Джаро ще „възкръсне“ не отговарят на истината и неговият персонаж е тотално заличен. Твърди се, че историята около „новият шеф на улицата“ – Иво Андонов ще бъде много интересна. Той тотално ще се самозабрави и ще се почуства неприкосновен, което няма да се хареса на „генералите“.

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*