Горещи новини

Изхвърлят Левски от Първа професионална лига при следващо наказание за расистки знаци в Сектор Б!?

УЕФА наказа Левски за тези знамена

Европейската футболна централа наложи тежко наказание на сините, като затвори стадион „Георги Аспарухов“ във връзка с издигнати знамена от привържениците на Левски по време на срещата реванш от Втори квалификационен кръг на Лига Европа срещу словенския Марибор на 21.07.2016 г.

Сините са санкционирани с над 100 000 лева и са лишени от домакинство при следващото си участие в европейските клубни турнири. Това не е първо провинение за левскарите и от УЕФА не гледат с добро око на подобни нарушения и налагат много строги наказания.

От централата вече са предупредили БФС да съблюдават вътрешния шампионат за подобни постъпки от страна на феновете на сините и при наличие на такива да налага най-строгите мерки – включително и изхвърляне от елита на футбола! Нееднократно от българския футболен съюз са си затваряли очите са провиненията на левскарите, но предвид напрежението, което тече между двете страни в момента, е твърде вероятно този път хората на Боби Михайлов да наложат тежко наказание на клуба!

loading...

Be the first to comment on "Изхвърлят Левски от Първа професионална лига при следващо наказание за расистки знаци в Сектор Б!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*