Горещи новини

Истината излезе наяве! Ето защо Мария Игнатова и Рачков се разделиха!

Ето защо Рачков и Мария скъсаха

В продължение на 8 години актьорът Димитър Рачков и водещата Мария Игнатова ту се събираха, ту се разделяха, но вече окончателно са сложили край на връзката си. Миналата седмица блондинката се появи сама на партито по случай рождения ден на Кремена Халваджиян и това само затвърди плъзналите слухове, че интимните й отношения с Рачков са в историята, пише в. „Уикенд“.Напоследък Игнатова се придвижва навсякъде сама и избягва да говори за доскорошния си възлюбен. Според запознати раздялата настъпила преди близо месец, когато Рачков си събрал багажа и напуснал жилището, което обитаваше заедно с Мария.

Двамата си казали „сбогом“ без излишни драми, тъй като чувствата между тях така или иначе отдавна са били изчезнали. Самата Игнатова загатна за това, като сподели в интервю, че двамата с Митко са по-скоро приятели и страстта между тях вече е угаснала.

Рачков също не напирал за нещо по-сериозно и дори през ум не му минавало да узакони връзката си с водещата. „Никога не ми е предлагал брак. Може би, ако го беше сторил в подходящо време, щях да приема, твърди Игнатова.

Мария се отказала да ражда дете на Рачков – нещо, на което бе готова в началото на романса им. През последните месеци двата дори не са се виждали особено често. Работните графици им се разминавали и им оставало време един за друг. Блондинката ваканцувала предимно с приятелки или със сина си от първия брак – Виктор.

„В началото Вики никак не харесваше Рачков. Упрекваше ме, че живея с друг мъж, но постепенно свикна. Доскоро обаче го наричаше „чичо Митко“ и той много се обиждаше от това, разказва Мария. Двамата и преди са били скарани и дори са опитвали да живеят поотделно, но бързо са се сдобрявали. Според запознати сега случаят бил различен. Бившите влюбени направили своя окончателен избор и предпочели да останат добри приятели, вместо да се тровят взаимно.

Въпреки това Игнатова е благодарна на Рачков, който й е дал много в професионален план. Говори се още, че Мария доста често кръшкала на възлюбения си, като последната й изневяра била с доста по-възрастен от нея банкер. Самата тя отрича подобни слухове и твърди, че винаги е била вярна на мъжа до себе си.

„Причината за раздялата ни не е изневяра. Просто отношенията ни се изчерпаха“, обяснавала Игнатова пред приятели.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Истината излезе наяве! Ето защо Мария Игнатова и Рачков се разделиха!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*