Горещи новини

Каква жена си според деня, в който си родена?

най-красивите-жени-в-света-12

Предполагали ли сте, че женският характер може да зависи от деня от седмицата, в който е родена? Е, сега съм сигурен, че женската общност ще открие доста съвпадение и ще се изуми от астролозите.

Вадете календарите, вижте кой ден сте родена и сверете характера си с твърденията в тази статия.

Понеделник
Жените, родени в понеделник, са изключително чувствителни и романтични натури. Също така имат много силно шесто чувство, което рядко ги подвежда. Проблемът е, че хич не обичат да са сами. Затова и са склонни да започват безсмислени връзки, които са обречени на провал.

Вторник
Жените, родени в този ден, обожават да грабят от живота с пълни шепи. И определено знаят как да го направят. В любовта винаги дават всичко от себе си. Каква е перфектната връзка за тях? Бурна и много страстна, но усетят ли застой – бягат. Не харесат скуката и еднообразието. Държат да бъдат независими и не позволяват никой да промени това.

Сряда
Тези дами си падат по уюта, стабилността и комфорта. В живота си имат поне една дълга връзка, а ако поради някаква причина, тя е приключила, след това дълго време остават сами. Те не обичат да играят на дребно. Винаги премислят нещата, преди да действат. Най-голямото им качество е постоянството.

Четвъртък
Те искат всичко да се случва на момента и не обичат да отлагат нещата. Имат буен нрав. Когато нещо не им харесва, не очаквайте от тях да направят компромис. По-скоро ще се обърнат и ще си тръгнат, защото не искат да си губят времето.

Петък
Тези дами са абсолютните мечтателки! Предпочитат да прекарат уикенда в четене на книги, отколкото на купон с много мъже и алкохол. Ценят красивото и полагат много грижи за външния си вид. Но дори да са облечени в анцуг, те са същински магнит за господата.

Събота
Жените, родени в събота, са изключително потайни и загадъчни натури. Рядко издават емоциите си и е почти невъзможно да прозреш мислите им. Това ги прави и невероятни манипулатори. Определено знаят как да завъртят главата и на най-трудния мъж. Често прибягват до хитрост, за да успят в живота. А умът им… О, той е остър като бръснач!

Неделя
Можем да ги опишем с две думи – страстни и емоционални. Те са непредвидими и нерядко – фатални. От такива момичета, трябва да се очаква неочакваното. В любовта не правят никакви компромиси, но в същото време са всеотдайни и сериозни. Само една особена порода мъже могат да укротят такава жена.

loading...

Be the first to comment on "Каква жена си според деня, в който си родена?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*