Горещи новини

Какво издава формата на стъпалото за характера ти

Какво издава стъпалото за характера

От древни времена се вярва, че линиите на дланите показват същността на човека, неговия характер и дори могат да предопределят съдбата му. Малцина обаче, знаят, че формата на стъпалото също може да каже много за един човек!

Известни са няколко основни форми на крака, които пряко кореспондират с характера и разкриват тайните на личността.
1. Римски крак
Това е една от най-често срещаните форми. Пръстите на краката обикновено пропорционални и гладки, а палецът преобладава по размер. Хората с тези крака са много общителни и приятелски. Те също са доста харизматични, така че от тях може да се получи страхотен оратор и бизнесмен.
Римски крак
2. Квадратен крак
В тази форма на краката почти всички пръсти имат една и съща дължина и силно наподобяват  квадрат. Хората с такива крака са спокойни и разумни при вземането на решения. Те са надеждни и практични.

Квадратен крак

3. Гръцки крак
При този тип средният пръст е дори по-дълъг от палеца. Такива хора са ентусиасти, те са доста творчески, в състояние са да мотивират другите и да се фокусира върху резултатите. Такава форма на краката може да се види в повечето артисти и спортисти, както и от високопоставените личности и новаторите.
Гръцки крак
4. Издължен палец
При този тип крак палецът е най-издължен, а останалите пръсти се подреждат по големина. Хората с тази форма на краката са склонни да пазят тайна и знаят какво е поверителност. Въпреки това, те също могат да бъдат доста импулсивни и склонни към чести промени в настроението.
Издължен палец
5. Малко кутре
При този вид стъпало, кутрето е почти два пъти по-късо от останалите пръсти.
Хората с тези крака са с бунтовен характер и не се предават, за тях всичко накрая трябва да се получи както те са искали, с една дума, те са сбъдници. Те също са склонни към необичайно поведение и обичат да поднасят изненади.
Кутре
6. Буква V между показалеца и средния пръст
Ако между показалеца и средния пръст има малък зев, хората с такива крака правят ясно разграничение между емоции и всекидневния живот. С тях лесно се работи и те са много подходящи за бизнес, особено при онзи, където трябва да запази самообладание.
Отворени пръсти
7. Леко извит встрани среден пръст
Ако на крака има леко извит среден пръст, това означава, че хората с подобни стъпала предпочитат всичко внимателно да планират. Те са много организирани и винаги да държат нещата под контрол във всяка ситуация.

Пръсти

8. Тясна основа на показалеца

Ако основата на показалеца е по-тясна в сравнение с върха на пръста, то онзи, който има подобно стъпало е склонен към изразителност. Такива хора често преувеличават мащаба на събитията и са склонни да увеличават проблема. Когато такъв човек е в добро настроение, а след това всичко наоколо също е добро, защото това им дава своите положителни емоции. Въпреки това, ако не е в настроение, е по-добре да го оставите на мира.
Тесен показалец
Източник: kanal3.bg
loading...

Be the first to comment on "Какво издава формата на стъпалото за характера ти"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*