Горещи новини

Как да напляскаш правилно жената? 18+

Как трябва да бъде напляскана една жена

В Перник има една приказка: „Сутринта бих жената, сега пак е за бой“. Нашият екип обаче, е на мнение, че една жена трябва да бъде удряна само по дупето и никъде другаде! Някои хора си падат по по-грубия секс и ако жена ви каже „Напляскай ме“, то първоначално може да ви се стори конфузно, но не бива да се гипсирате.

Ето как трябва да бъде напляскана една жена, за да й бъде доставено удоволствие според руското списание „Maxim“ публикува съветите на д-р Мишон, собственик на БДСМ клуб „Castle 07“.

1. Пляскайте я само по меките части
Ренгенът и гипсът пречат на жената да получи удоволствие от грубия секс. Единствените места, които са позволени, са дупето и бедрата. Пляскането трябва да се извършва задължително с длан.
2. Никакво душене
Има вече много смъртни случаи. В прилив на екстаз вие стискате нежната си половинка за гърлото, а тя не усеща накъде отиват нещата.
3. Бързо и рязко
Трябва да я пошляпвате бързо и рязко, но не силно. Идеята на грубия секс е удоволствието, а не болката. Бъдете по-бързи и по-резки, но не наранявайте партньорката си.
4. Да налучкаш правилния ритъм
Ако сте се хванали да правите хаотичен секс, по-добре да си играете на Том и Джери. Трябва да бъдете ритмитчни. Когато ритъмът е дълбок и силен, както и бърз, предизвиква приятен транс.
5. Коса
Дръжте я за косата, но не я скубете! Добре е да я хванете здраво за корените и леко да затягате и масажирате!
loading...

Be the first to comment on "Как да напляскаш правилно жената? 18+"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*