Горещи новини

Как да разпознаем, че една жена е незадоволена?

Признаците, че една жена е незадоволена

Има няколко ясни признака, по които всеки да разпознае една сексуално незадоволена жена. Въпреки че повечето жени се стараят да го скрият, по 5 ясни сигнала може да се разбере, че скоро не са правили секс.

1. Вманиачава се по външния си вид – жена, която изглежда умопомрачително в 7-8 сутринта със сигурност не води редовен полов живот.

Перфектната прическа и грим не се правят толкова бързо и ако имат партньор, едва ли ще имат на разположение излишно време, в което да изпипат всеки детайл от външността си.

Затова прекалено добре изглеждащата жена често е самотна и незадоволена сексуално.

2. Бързо сменя настроенията – когато в рамките на половин час една жена премине от огорчение към гняв, злоба и накрая мило поведение, то тя със сигурност не е правила секс през последните 6 месеца.

Дългото отсъствие на оргазъм в живота на една жена я прави по-сприхава и заядлива от обикновено. Ако една дама често се мръщи без основателна причина или ви гледа злобно и за най-малката грешка, трябва да сте сигурни, че тя е незадоволена.

3. Танцува доста предизвикателно – в дискотеката най-лесно се разпознават сексуално незадоволените жени. Ако тя е прекалено предизвикателна на дансинга и се старае да имитира движенията на Дженифър Лопес, трябва да сте сигурни, че тази дама иска секс.

Танците са начин да изразходим излишната си енергия, така че момиче, което изпуска парата в дискотеката, със сигурност се опитва да замести секса.

4. Винаги ще намери недостатъци – независимо какво ще ѝ покажете или кажете, една жена, която отдавна не е правила секс, веднага ще намери недостатък в него. Жените, които са сексуално незадоволени, не спират да мърморят и да сипят негативни коментари и статуси в социалните мрежи.

5. Голяма егоистка – дамите, които отдавна не са имали партньор до себе си, се превръщат в огромни егоисти и очакват другите да се съобразяват с техните желания и очаквания. От своя страна обаче не са готови на никакви отстъпки.

Инфо: ezine.bg

loading...

Be the first to comment on "Как да разпознаем, че една жена е незадоволена?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*