Горещи новини

Как да разпознаете българка на плажа!? Отличителни белези на родните кифли!

Български кифли на плаж

Германското издание Die Welt твърди, че може да познае националността на всеки един човек на плажа, в зависимост от начина, по който се държи и облича. Ето какво пишат те за родните красавици и как можем да ги разпознаем.

Българката

Как изглежда тя?

Българките обожават плътния тен, поради това ако видите някой, който се е изтипосал в 12 часа на обед на плажа без чадър – бъдете сигурни, че това е българката. Слънчевите очила и оскъдните бански са част от допълнението. Жаждата да се вземе всичко от живота на всяка цена, навярно е принудило тази дама да остане по монокини, без да се притеснява, че някой я зяпа. Към невероятната страст за повече слънчеви лъчи, добавете и неизменната цигара в едната ръка и капучино или бира (още на обед) в другата. При споменатата комбинация от вредни навици можете да бъдете 100% уверени, че имате работа с нашенка.

Какво носи тя?

Българската носи относително малко аксесоари, но под жаркото слънце задължително е с обици или пръстени. Плажната й чанта е непретенциозна, джапанките й обичайно са евтини. За сметка на това телефонът е последен модел и не се сваля от ухото, увеличавайки общата температура около главата на споменатата дама на около 100 градуса по Целзии. Към това добавете и истинското пренебрежение на българките към шапките и ще получите ясна представа за високата устойчивост на балканския ген.

loading...

Be the first to comment on "Как да разпознаете българка на плажа!? Отличителни белези на родните кифли!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*