Горещи новини

Как да се целуваме с език

Как да се целуваме с езиче

Целувката с език е вълнуващ момент, който кара сърцето да тупти, а желанието да се разпалва. Много често целувката с език е прелюдия към секса. Смята се, че в момента, в който двама души се целунат за първи път с език, те разбират дали са подходящи един за друг

Ако по време на целувката се чувствате приятно и усещате как сърцето ви тупти по-бързо, това означава, че най-вероятно ще се разбирате много добре с този човек в леглото. За да се целувате правилно с език, е добре да спазвате определени правила.

Най-важното от тях е да не се опитвате да изследвате устата на партньора си със скоростта на светлината, като движите езика си във всички посоки. За да се почувства човека срещу вас добре, започнете с леки целувки по устните.

Бавно плъзнете връхчето на езика си по тях, за да видите каква ще е реакцията. Ако той не се отдръпне, можете смело да продължите напред. Внимателно и бавно плъзнете езика си така, че да разтвори устните на партньора ви и леко го пъхнете между зъбите му.

Оближете върха на неговия език така, все едно облизвате сладолед – без да бързате и като влагате цялата си нежност и желание. Не забравяйте в това време да използвате правилно ръцете си – прегръщайте партньора, но не прекалено силно.

Източник: ezine.bg

loading...

Be the first to comment on "Как да се целуваме с език"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*