Горещи новини

Киро Скалата направи разтърсващо разкритие: Мейзер дойде при мен в 3 през нощтва и….

Киро Скалата с разтърсващо разкритие

Изказвам моите съболезнования на близките, все пак е смъртен случай. Това е трагедия според мен, затова не исках да се занимавам да коментирам нещо толкова страшно. Това заяви в ефира на Нова телевизия Кирил Вълчев – Киро Скалата по повод на убийството от страст във Варна на културистът Николай Димов.По правило властта идва и разпитва всички хора, които са наблизо и когато се подписваш, че не можеш да говориш. Мога само да кажа, че не съм чула никаква борба. Ние живеем в една сграда. Не съм чул, както казах да има бой или скандали“, заяви Киро Скалата.

Последно време заспивам по режима на сина ми, т.е. рано. Тя дойде в голяма паника, с разтреперени ръце в 3 часа през нощта. Викам й звъни на 160, аз още не можех да повярвам. Той е такъв силен младеж, 170 см висок, но е квадратен, цял живот се занимава със спорт. Вдъхнових го с няколко истории преди години за култоризъм и филми. Анита иначе е тренирала лека атлетика“, добави скалата.

„В последните години сексът е извратено удоволствие, което в годините прераства във всякакви изродщини. Не знам какво точно са правили двамата“, добави Киро Скалата.

loading...

Be the first to comment on "Киро Скалата направи разтърсващо разкритие: Мейзер дойде при мен в 3 през нощтва и…."

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*