Горещи новини

Колосална сума ще лапне Антония Петрова от развода с руския милионер Бердин

8-14

Антония Петрова иска 5 милиона долара от мъжа си при развод. Това разправят перничани, след като научиха за разлъката между двойката. Тоца обяви от bTV, че няма да има никакви финансови претенции към руснака, чието богатство е оценено на 30 милиона долара, но съгражданите не й вярват. Те смятат, че ще му измъкне най-малко 5 милиона, а за развода стяга грандиозно парти.3

Миската сподели, че от две години е разделена с Бередин, а от няколко месеца е подала молба за развод. „Сигурна, съм, че за 10 години той много ме обича. От доста време не живеем заедно, почти две години. От няколко месеца има подадена молба за развод и той ще бъде факт в най-скоро време, обясни силиконката.

„В момента Александър не иска разводът да бъде по взаимно съгласие. Надявам се да го направим по интелигентен начин, но да дори да не иска да бъде по взаимно съгласие, аз вече съм взела решение. Разводът юридически ще бъде и в България и в Русия. Конкретна причина няма, по-скоро е претрупване. Започнах да гледам по съвсем различен начин на живота от него. В момента съм изключително щастлива и много искрено вярвам да предам енергията на хората.

Аз нямам нищо против и Александър да бъде щастлив. Ако той може да намери щастието с някой друг, прекрасно. В хармония със себе си, намерих центъра на тежестта си, чувствам се добре сама. Може би имаше нещо, което не ми даваше мира. Сега се чувствам доволна и горда от решението си. Продължаваме комуникация и той ме търси. Няма да ме чуете да кажа лоша дума за него. Причината за развода няма да я намерите. Няма да занимавам хората повече с моя личен живот.“, категорична бе Мис България.

Източник: Блиц

loading...

Be the first to comment on "Колосална сума ще лапне Антония Петрова от развода с руския милионер Бердин"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*