Горещи новини

Конкурсът „Мис баба“ в Рио де Жанейро събра очите на целия свят! Ще повярвате ли, че тези жени имат внуци?

Мис баба конкурс

Обикновено към участничките в конкурсите за красота предявяват дълъг списък с изисквания. Конкурсантките също така трябва да се вместят и в строги възрастови рамки. Точно това изискване е важало с пълна сила и за участничките в конкурс по минибикини в Бразилия.Всички модели, които взели участие в състезанието, били с прекрасни фигури и релефни форми. И отговаряли на най-важното предварително условие – да са прехвърлили 50 години и да имат внуци.
1476022359-15
„Годините не са беда за нас”. Това било мотото на конкурса и участничките го доказали на практика, за което свидетелстват снимките. Дори езикът трудно може да се обърне и да кажете, че това са баби.

1476022359-14

Естествено, че и пластичната хирургия си е казала думата тук. Но тези резултати в никакъв случай не са нейна изключителна заслуга. По-скоро те са плод на постоянната и упорита работа над себе си и своето тяло. Тези жени доказват, че 50 години не са повод за униние, защото жената е прекрасна във всяка възраст.

1476022358-12

50 години това е поредният етап от живота, който дарява нов разцвет от сили и енергия. Но всяка жена решава сама за себе си дали да се подмладява или да се приема такава каквато е…

1476022356-9

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Конкурсът „Мис баба“ в Рио де Жанейро събра очите на целия свят! Ще повярвате ли, че тези жени имат внуци?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*