Горещи новини

Красен Кралев разкри дали ЦСКА ще си получи базите! Гриша Ганчев на среща с Борисов!

Красен Кралев разкри дали ЦСКА ще си вземе базите"Никой от ЦСКА не се е свързал с мен!"

Министърът на спорта гостува в сутрешният блок на една от националните телевизии. Той беше поканен да коментира леката атлетика и предстоящият маратон от 42 километра, който ще се проведе в неделя. Водещите на предаването обаче, засегнаха темата за ЦСКА, която вълнува милиони хора в България.

Красен Кралев посочи, че е дошъл да коментира леката атлетика, а относно положението, в което се намират армейците, той разкри, че никой от новото ръководство на клуба не се е свързвал с него до момента. Министърът на спорта заяви, че всичко, което поискат от ЦСКА ще им бъде подсигурено и припомни думите на Бойко Борисов, който преди известно време заяви, че иска да помогне на клуба, но никой не е казал какво искат.

По този начин Кралев пое голям ангажимент към армейците. Очаква се в средата на следващият месец ловешкият бизнесмен Гриша Ганчев да се срещне с премиера на Бойко Борисов. Двамата ще разговарят при какви условия клуба може да си получи базите. Именно това беше причината, поради която от ръководството на ЦСКА помолиха феновете да не скандират срещу властта и да не взимат участие в политическият живот на страната.

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*