Горещи новини

Краят на една ФАМИЛИЯ! Семейство Живкови удари дъното! Вижте до къде се докараха наследниците на Бай Тошо

Семейство Живкови пред пълен крах

Пълен финансов колапс е застигнал Тодор Живков-младши, едноименния внук на Тато, който от 2 десетилетия се подвизава в САЩ като професионален комарджия.

Синът на Владимир Живков и красавицата Маруся Мирчевска години наред си изкарва прехраната на зеленото сукно, но в последно време е изпаднал в лоша серия и е изгубил почти всичките си спестявания, твърди „Таблоид“.

Напоследък Тошко-джуниър участва в турнири с вход по 200-300 долара, а голям удар не е правил близо 3 години. Живков обаче никак не бил притеснен от лошия късмет, който го преследва от месеци.

Нашенецът е известен в комарджийските среди по Западния бряг като Червения поп, или Red King на английски – игра на думи с произхода му от върховете на комунистическата номенклатура и картата за игра. Тошко-джуниър, който играе в Калифорния под името Тед, не е печелил сериозни суми от пролетта на 2013 г., когато се облажи с $42 000 от Световните серии по покер. След това 37-годишния мъж го преследват само микроудари от по 1000-2000 долара, колкото да плаща наема на скромната си виличка в Малибу. От началото на настоящия сезон Живков има печалби за малко над $20 хиляди, които не са достатъчни дори да си покрие участието в турнирите и ежедневните разноски.

Aмериканският Тодор Живков поделя времето си между виличка под наем в Калифорния, където отсяда при участие в турнири, и малко ранчо в Аризона. Последният имот е негова собственост, след като джуниър се възползвал от небивалия спад в цените на недвижимостите през 2009 г., за да го придобие изгодно с парите от последния спечелен турнир.

loading...

Be the first to comment on "Краят на една ФАМИЛИЯ! Семейство Живкови удари дъното! Вижте до къде се докараха наследниците на Бай Тошо"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*