Горещи новини

Курдов няма да е единствения! Готвят чистка на Герена

Чистка на Герена през зиматаДенис Махмудов си тръгва със сигурност от Герена.

След като вчера официално нападателят на сините Атанас Курдов, се раздели с тима по взаимно съгласие, стана ясно, че той няма да е единственият, който ще си стегне куфарите от стадион „Георги Аспарухов“. Следващият в списъкът за гонене, е новопривлечения французин Китамбала, към когото се хранеха огромни надежди предвид впечатляващата му визитка, но не ги оправда. Ръководството на Левски няма намерение да плаща повече високата му заплата и ще се опита да се раздели с него по взаимно съгласие.

Освен на тях, вратата ще бъде посочена и на други футболисти, които не оправдаха гласуваното им доверие. Нападателят Махмудов е на 90 % аут от Герена. Въпросът, е по какъв начин ще се разделят двете страни. Македонецът има договор и към този момент не желае да разтрогва по взаимно съгласие. Дните на испанеца Мигел Бедоя също изглеждат преброени. Той все по-рядко успява да се пребори за място в титулярния състав. Раздялата с него обаче, до голяма степен зависи от това дали Гаджев ще си тръгне през зимата. Ако бившия национал остане, то Бедоя най-вероятно ще бъде продаден.

Бъдещето на синята надежда Божидар Краев също не е сигурно. При добра оферта най-вероятно ще бъде продаден. Сините са склонни да се разделят с него при оферта в рамките на 700 000 евро.

loading...

Be the first to comment on "Курдов няма да е единствения! Готвят чистка на Герена"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*