Горещи новини

Кърваво меле! Хора на Златко Баретата окървавиха дискотеката на Коко Динев

Хора на Златко Баретата предизвикаха ексцесии на КулатаДясната ръка на Златко Баретата вилня в дискотека на Коко Динев.

Екшънът се разиграл в събота към 03:30 часа сутринта, разкрива вестник „Струма“. Компания от няколко момчета на Златко Баретата е решила да се позабавлява в дискотеката на Коко Динев на Кулата. Били около 7-8 човека, сред които се отличавал дясната ръка на Баретата – Ивайло Борисов – Ториното. Заедно с тях бил и синът на наркобоса Васил Маникатов – Боби.

Шумната компания от София се забавлявала с песните на Емануела, която е била гост-изпълнител в дискотеката. Под въздействието на алкохола обаче, нещата излезли извън контрол. Момчета започнали да се закачат с танцьорките в заведението, което подразнило бодигардове на бизнесмена Ванчо – Чачо и Асен от Петрич. Те направили забележка на софианците и ги предупредили да се държат прилично, за да си нямат проблеми. Това обаче, изкарало извън нерви един от компанията на хората на Златко Баретата и той хвърлил бутилка към масата на Чачо, който на мига потърсил саморазправа с тях. С няколко удара успял да свали на земята един от тях, но бил ранен с нож от един от софийската компания, които пък извадили и пистолети и стреляли във въздуха с тях.

Веднага след свадата софийските тарикати се изнизали от дискотеката и се натоварили в черните мерцедеси, които ги чакали отвън. След тях тръгнал и Чачо, но бързо загубил следите им. Впоследствие пристигнала полиция, но не е ясно дали по сигнал на някой от заведението или поради чиста случайност.

loading...

3 Коментари on "Кърваво меле! Хора на Златко Баретата окървавиха дискотеката на Коко Динев"

  1. Абсолютни глупости

  2. Хахаха пълна простотия направо сте жалки .!.

  3. ispratite gi v Rosij tam gi prosto 4ukat.prostite

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*