Горещи новини

Левски готви ударна зимна селекция ! Отмъква ас на Литекс и привлича албански национал!

Левски отмъква Асприля от ЛитексСините искат да закупят колумбийският нападател на оранжевите и бивш централен защитник на Базел.

Спортно-техническото ръководство на сините работи сериозно върху зимната селекция. След като през последните няколко сезона разчиташе само на привличането на свободни агенти, през зимната пауза, се очаква клуба да развърже кесията и на „Герена“ да пристигнат класни попълнения.

Левски ще се опита да отмъкне колумбийската звезда на Литекс Данило Асприля. Към този момент подобен трансфер изглежда „невъзможен“, но сините ще се опитат да се възползват от специална клауза в договорът на крилото с ловчанлии. Тя му позволява да преговаря с всеки един отбор при определени условия. Литекс иска поне 1 милион евро за правата на колумбиецът, а сините няма как да извадят подобна сума пари. Именно поради тази причина разчитат на специалната клауза в договора на Асприля с ловчанлии.

Сините ще се опитат да примамят нападателя с висока заплата, солидни бонуси и му обещават 50 % от трансферната сума при последващ трансфер.

Освен Асприля, Георги Иванов-Гонзо и Стойчо Стоев работят по привличането на албанският национал Айети, който през последният сезон се състезаваше в Базел, а в момента е без отбор. Той е уведомил ръководството на сините, че иска малко да си „почине“ и след това ще помисли къде да продължи кариерата си. Възможността централният защитник с швейцарски корени да пристигне на „Герена“ е много голяма, научи BGNEWS168.

loading...

Be the first to comment on "Левски готви ударна зимна селекция ! Отмъква ас на Литекс и привлича албански национал!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*