Горещи новини

Ловецът на бежанци – Динко Вълев влиза в новия сезон на ВИП Брадър! Ето кои са останалите звезди!

Динко Вълев влиза във ВИП Брадър

Тази есен стартира поредния сезон на най-гледаното българско риалити предаване, което се излъчва в ефира на Нова телевизия. Продуцентите водят преговори с някои от най-големите звезди в България. Вече са ясни част от участниците в риалитито. Те са подписали договор и скоро ще получат авансово плащане на хонорарите си, пише столичен седмичник.

„България днес“ се добра до част от имената на звездите, които ще прекрачат прага на най-известната къща у нас. Първият, който се е съгласил да добие 15-минутна слава е „Ловецът на бежанци“ – Динко Вълев от Ямбол. Той ще гушне близо 100 бона хонорар! Ути Бъчваров е следващия съквартирант, който ще прекрачи прага на ВИП къщата. Интригата тук е, че заедно с него ще влезе Иван Звездев – кулинарът на БТВ, с когото са в нескрит конфликт от известно време. Ако гимнастикът-кулинар не приеме условията на продуцентите, неговото място ще бъде заето от шеф Петров.

Сашка Васева е сигурна участничка в предаването. Тя ще представи чалга гилдията, а тази на телевизионните водещи ще бъде защитена от Миглена Ангелова. Сред другите сигурни участнички са Силвия Кацарова и дъщеря й Теди Кацарова.

loading...

Be the first to comment on "Ловецът на бежанци – Динко Вълев влиза в новия сезон на ВИП Брадър! Ето кои са останалите звезди!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*