Горещи новини

Любовен хороскоп за октомври! Лъвовете ще срещнат любовта, а рибите и телците ще се отдадат на флирта

Любов през октомври

За някои зодии им предстои порив на положителна енергия и промени, а други ще се сблъскат с големи любовни предизвикателства. Трети пък трябва да се подготвят за среща с любовта на живота си.

Какво да очакваме от октомври в областта любов?

Овен

Октомври ще бъде добър месец, ако обърнете внимание на начина, по който си взаимодействате с хората. Трябва да се посветите на партньора, т.е. на разногласията, които дълго време плават във въздуха, тъй като това е месецът, когато ще ви помогне да изчистите всичко. Тези, които са във връзка ще искат да внесат големи промени, които вероятно ще завършат с общо живеене или разширяване на семейството. Свободните овни, които дълго са без партньор накрая ще променят статуса си този месец. Очаквайте запознанство, което има сериозни шансове да премине в качествена и сериозна връзка. Внимавайте любовта да не се сбърка с мания, защото това е единствената заплаха, която може да ви унищожи и най-добра връзка.

Телец

Октомври ще ви донесе някои малки проблеми, когато става дума за емоционални отношения.Необходимо е добре да се сетите какво и как казвате и правите, за да поддържате баланса с партньора. Почти всичко, което ще се случи този месец ще успее да ви извади от равновесие, а това ще се промени само ако спрете да приемате нещата толкова лично. Този месец очаквайте само кратки приключения.

Близнаци

Този месец не очаквайте големи промени. Ще има дреболии, които ще ви извадят от пътя, но това е само заради неустановените отношения, които имате. Пазете личното си пространство и свободно време, за да не направите по-големи конфликти. Свободните Близнаци ще се възползват от флирт и сексуални приключения, които ще имат на разположение. С оглед на това, че емоциите ви почиват, а влеченията доминират, внимавайте какво и къде правите.

Рак

Интересен месец за всички членове на знака Рак, защото ще чувствате прилив на положителна енергия. Тя ще се отрази на поведението ви и ще се държите по- спонтанно и свободно. Ако имате някой, който от време на време се виждате, би трябвало да се запитате дали и двамата искате същото. Възможно е да нараните човек, за която не сте наясно, че е важен за вас. Въпреки това, положителната ви енергия ще се увеличи и сексуалните апетити. Свободните раци ще се насладят на много приятелства, които граничат с флирт, но без дълбоки емоции. Този период е отличен за сближаване на Раците, които са в дълги връзки.

Лъв

На Лъвовете им предстои период, в който ще има малки проблеми с комуникацията с партньора.Няма да бъдат настроени за разбирането, което ще се отрази на по-сериозни спорове и преосмисляне на миналото. Необходимо е търпение и време за нещата да се успокоят. Не трябва винаги да търсите съвети и мнения от други, понякога е достатъчно да послушате само интуицията си. Същото важи и за Лъвовете, които дълго време са сами и искат промяна. Ако вътрешният глас ви казва да направите първата стъпка, не натискайте спирачките.

Дева

 Девите със сериозни връзки ги очаква проблемен любовен месец. Вие ще искате да правите само това, което на вас ви е удобно и ви прави доволни, а ще се окаже напълно погрешно. Трябва понякога да слушате и партньора, т.е. да поработите върху компромисите, ако искате връзката ви да устои. Любовният ви живот ще се отрази и на финансите, ще имате спад във всички сфери. Необходимо е по-често да се успокояват в кръга на близките личности като приятелите и семейството, за да се чувствате по- добре.

Везни

Октомври за много везни ще бъде решаващ месец. Ще имате сила и желание да кажете какво ви притеснява и това, което не ви притеснява, така че ще говорите за това конструктивно и цивилизовано.Именно заради това, очаквайте сериозни разговори за бъдещето на връзката ви. Тези открити разговори са отлични и за свободните везни, които в крайна сметка по този начин ще разкрият ясните намерения на противоположната страна. Октомври ще бъде динамичен и ще ви покаже напредък в сексуалния живот. Свободните везни вероятно ще постигнат напредък в тази област с нови познати.

Скорпион

При обвързаният скорпион се препоръчва бягство от реалността и романтични пътувания, ако искате да затоплите отношенията. През последните няколко месеца няма време за връзка и любов, но и сега не е късно, така че труда, който ще вложите ще ви се върне двойно. Октомври е месец за добро настроение, което ще се отрази положително на сексуалните ви апетити. Когато става дума за свободните скорпиони, съветваме малко да се отпуснете, защото нищо не може и не трябва да е перфектно. Може да имате шанс за нова качествена връзка с човек, който не е в съответствие на вашите критерии, но оставете времето да покаже какво ще се случи

Стрелец

Много страсти ще ви дадат този октомври. Почти се подрежд вашето лично удоволствие, от което и сексуалния ви живот ще бъде на печалба, а партньорът ви ще бъде невероятно щастлив и доволен. Тези, които вече са в брак очаква разширяване на семейството. Такова емоционално и еротично настроение ще управлява и при свободните членове на този знак, така че октомври няма да бъде скучен. Важно е да не търсите емоции, когато давате само физическа близост.

Козирог

За Козирогът октомври ще бъде спокоен месец, в който ще имате честта да сте в кръга на семейството, приятели и разбира се партньора. Ако планирате сериозен разговор, това е идеален период да го реализирате. Ясно определете бъдещите стъпки, за да няма недоразумения. Възможно е да почувствате малко монотонност. Свободните козирози трябва да приемат всички шансове за нови пътувания. Запознанствата в чужбина може да се задълбочи и да се превърне в сериозна връзка, за кратко време.

Водолей

Ще бъдете доста толерантен към партньора този месец, което ще бъде добре за връзката ви и любовта. Намерете баланс между отстъпките и най- характерно за вас – ексцентричните идеи. Вълнението и динамиката трябва да поддържате на всяка цена, тъй като монотонността за вас означава край. Свободните Водолеи ще бъдат настроени само за приключения и страстни отношения, така че е възможно да срещнете проблеми от партньора, който ще изберете. Внимавайте при избора.

Риби

Октомври за Рибите носи дребни проблеми във връзката. Очаквайте чести разногласия и спорове, в които трябва да се вслушвате в партньора, ако искате бързо да ги разрешите. Овладейте страстите и обмислете собствените си грешки. Важно е да се държите като отбор, а не отделно, ако искате да успеете.

Свободните Риби ще имат много шансове да променят статуса. Не прекалявайте с високите критерии и съзнателното търсене на игла в купа сено.

Източник: berbim.info

loading...

Be the first to comment on "Любовен хороскоп за октомври! Лъвовете ще срещнат любовта, а рибите и телците ще се отдадат на флирта"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*