Горещи новини

Любослав Пенев става президент на ЦСКА!

Любо Пенев става президент в ЦСКАПенев беше президент на ЦСКА преди 15 години.

Вчерашната поява на бившият национален селекционер и треньор на ЦСКА на Националното събрание съвсем не е случайна, научи 7DF. Предишният ден Любослав Пенев е имал среща с ловешкият бизнесмен Гриша Ганчев, на която двамата са обсъждали евентуалното назначаване на „Чичовото“ за президент на клуба. Предвид факта, че легендарният нападател на Атлетико Мадрид присъства на събранието и след това изгледа мача с Беласица, е показателен за предстоящата рокада, която ще бъде извършена на стадион „Българска армия“.

Спекулациите, че Пенев ще замени Христо Янев начело на армейците са неверни. Той е гласен за президент на новото дружество „ФК ЦСКА“, което се очаква да бъде легитимирано от страна на БФС. Преди броени минути започна срещата между Борислав Михайлов, юристите на ЦСКА и спортният министър Красен Кралев, на която адвокатите на червените ще трябва да убедят президента на футболната централа, че червените по напълно легален начин ще замени старото си дружество по примера на Берое.

Назначаването на Любо Пенев, е идея на Гриша Ганчев, който иска да върне на Армията най-големите легенди на тима. Бизнесменът има желанието да върне и емблемата Христо Стоичков, който обаче, в момента се изявява като телевизионен водещ зад Океана и няма никакво намерение да се завръща в българската действителност. Припомняме ви, че Камата веднъж се завърна в „Борисовата градина“, когато трябваше да вземе акциите от Титан, но в последният момент сделката се провали.

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*